Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Архивни статии и обяви

Планирано спиране на водата - 18.декември

На 18 декември 2013 г. (сряда), във връзка с настройка на клапи с електрозадвижка в с. Локорско и с. Подгумер , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Курило” – района между

.
 

Днес празнуваме Никулден

Това е един от важните православни празници. Посветен е на Свети Николай Мирликийски, който се почита като избавител на пленниците и покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите.

По принцип празникът се пада на 19 декември, но той е сред датите, които се отбелязват по стар стил, след като през 1970 г. българската църква връща "стария стил", т.е. Юлианския календар (по "нов стил" се празнуват само празници като Гергьовден и празника на св. св. Кирил и Методий).

Мнението, че празникът е на 19 декември по стар стил е погрешно, тъй като при преминаването към Грегорианския календар се добавят 13 дни, а не се отнемат.

.

 

Раздават помощите от втория транш на БЧК

Започна раздаването на хранителни продукти по линия на БЧК за втори транш.
Продуктите се раздават в сградата на читалище "Христо Ботев" кв. Курило ул. „Искърско дефиле” 277

.
 

Покана за концерт "КОЛЕДНА ЗВЕЗДА" в Нови Искър

ПОКАНА
СО район Нови Искър и
НЧ "Христо Ботев-1907" гр. Нови Искър
Ви канят на коледен концерт

КОЛЕДНА ЗВЕЗДА
на  20 декември 2013 г. .

 

Отвори врати нов офис на Тип Топ Куриер в Нови Искър кв. Кумарица

Отвори врати първа частна поща на куриерската служба "Тип-Топ Куриер" в Нови Искър. .

 

Чепинци без вода на 22 ноември

Чепинци без вода на 22 ноември

На 22 ноември 2013 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел и редуктор за налягането на уличен водопровод на ул. „Светльовица” ъгъла с  ул. „Георги Никифоров” с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Чепинци.

.
 

Спират водата в три квартала и на 7 села в район Нови Искър

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата на 12 ноември, съобщиха от "Софийска вода".

 

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. "Околовръстен път" (разклона на с. Подгумер и с. Локорско) се налага спиране на водата от 9.00 ч. до 24.00 ч. на живеещите по ул. "Чепинско шосе" от кв. "Малашевци" до с. Чепинци - селата Чепинци, Негован, Локорско, Подгумер, Войнеговци, Световрачене, Кътина, както и в три квартала на Нови Искър - кв. "Гниляне", кв. "Изгрев", кв. "Курило".

.
 

Планирано спиране на водата - 12 ноември 2013 г.

Спиране на водоподаването на 12 ноември 2013 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове  на ул. „Околовръстен път” разклона на с. Подгумер и с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 24:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :
По ул. „Чепинско шосе” от кв. „Малашевци” до с. Чепинци
с. Чепинци
с. Негован 
с. Локорско
с. Подгумер
с. Войнеговци
с. Световрачене
гр. Нови Искър – кв. „Гниляне”, кв. „Изгрев”, кв. „Курило”
с. Кътина.

През цялото време на спиране на водата ще бъдат осигурени водоноски от 10.00 часа на адреси: кв. „Курило” – кръстовището на

.
 

Спиране на водата

На 17 октомври 2013 г. (четвъртък), във връзка с демонтаж на временна връзка и изграждане на уличен водопровод по ул. „Мальовица”  кв. „Курило”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :по ул. „Мальовица” от ул. „Кестен” до ул. „Искърско дефиле”по ул.”Тодорини кукли” от ул. „Мальовица” до ул. „Теменуга”по ул. „Теменуга” от ул. „Мальовица” до ул. „Тодорини кукли”, ул. „Жълтурче”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

.
 

Планирано спиране на водата 21 август 2013г.(

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод, изграждане на шахта и монтаж на редуктор за налягане на водата във водопроводната мрежа до Помпена станция „Локорско”,  се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”:от 10:00 часа на 21 август 2013г.(сряда) до 02:00 часа на 22 август 2013г.(четвъртък) в кв. „Курило” и с. Кътина, и от 10:00 часа до 22:00 часа на 21 август 2013г.(сряда) с. Изгревс. Гнилянес. Подгумерс. Войняговцикв. „Световрачене”с. Локорскос. Чепинци

.
 

Панирано спиране на водата

На 4 юни 2013 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове с  цел зониране и по-добро управление на водопроводната мрежа в с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в :С. Негован По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска пред входа на 176 СОУ.

.
 

Планирано спиране на водата на 2 април 2013 г.

 

Планирано спиране на водата

На 2 април 2013 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. „Чепинско шосе” кв. „Малашевци”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района :По ул. „Чепинско шосе” от с. Чепинци до кв. „Малашевци”; с. Чепинци; Гр. Нови Искър - кв. „Изгрев”; кв. „Гниляне”; кв. „Курило” с. Кътина; ЖК. „Левски В”; ЖК. „Левски Г”; кв. „Враждебна”; кв. „Васил Левски”.

.
 

Планирано спиране на водата

Планирано спиране на водата

На 7 февруари 2013 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Околовръстен път” и ул. „Мраморско шосе” с. Мрамор ,  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: .
 

Покана за празника на Трифон Зарезан в с. Доброславци

Ръководството на община Доброславци Ви кани на празника на селото - Трифон Зарезан на 14.02.2013г. от 11,00 ч. на мегдана.

За  девета поредна година празника се празнува и се превърна в традиция за с. Доброславци, район „Нови Искър”. Свети Трифон се счита за пазач на лозята и празникът е в негова чест. Празнуват не само лозарите, но и градинарите и кръчмарите. Казват, че каквото вино има на трапезата на Трифон Зарезан, такова вино ще дадат лозите през

.
 

Планирано спиране на водата в с. Балша

С. Балша ще бъде без вода на 8 януари 2013 г. (вторник)

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Медена главас. Балша, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в с. Балша.

.
 

Планирано спиране на водата в Нови Искър на 13 декември 2012 г. (четвъртък)

Планирано спиране на водата в Нови Искър на 13 декември 2012 г.  (четвъртък)

във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Рила” кв. „Курилогр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ул. „Чавдар войвода”, ул. „Оранжериите”, ул. „Ливадски път”, ул. „Свети Иван Рилски”, ул. „6-ти септември”, ул. „Искърско дефиле”, ул. „Зорница

 

.
 

спиране на водоподаването на 21 август 2012 г

Планирано спиране на водоподаването на 21 август 2012 г. (вторник)

във връзка с механично почистване на резервоар „Изгрев” в кв. „Гниляне” ,  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: кв. „Изгрев”кв. „Курило” кв. „Гниляне”

.
 

Планирано спиране на водата в част от Нови Искър

На 18 юли 2012 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Момина сълза”, ул. „Гина Кунчева” гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на .

 

Планирано спиране на водата на 19 юни 2012 г

Планирано спиране на водата на 19 юни 2012 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Искърско дефиле” гр. Нови Искър , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

.
 

Обява 29052012

Помощи за изхранване на овце и кози-майки за 2012г.
.
 

Планирано спиране на водата в Нови Искър на 28 май 2012 г.

На 29 май 2012 г. (вторник) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Искърско дефиле” гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа

.
 

ДПБСИР - публична покана

ДПБ "Св. Иван Рилски" обявява ПУБЛИЧНА ПОКАНА за участие в процедура за определяне на изпълнител с предмет на дейност: Изпиране и гладене на болнично бельо и постеловъчен

.
 

Вертеринарна клиника Нови Искър

Ветеринарен кабинет
Нови Искър

-  Лечение
-  Профилактика
-  Микрочипиране
-  Подстригване

GSM: 0899 831 916

.
Продължава...

 

В момента има 123 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter