Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
НОВИНИ

Район „Нови Искър” сформира щаб за съдействие при възникване на кризисни ситуации

Във връзка с разпореждане на кмета на Столична община – г-жа Йорданка Фандъкова, район „Нови Искър” сформира кризисен щаб, който има за цел да оказва съдействие при възникнали кризисни ситуации, свързани с лошите метеорологични условия, силни снеговалежи, непроходими улици, както и да оказва помощ на бедстващи хора на територията на район „Нови Искър”.

.
продължава>
 

Кметът на район „Нови Искър” извършва оглед на трудно проходими пътни участъци

Кметът на Район „Нови Искър” г-жа Даниела Райчева и зам.-кмета Антоанета Михайлова, извършват оглед на проблемни участъци на територията на района, по които се движат и автобусите от масов градски транспорт. Фирмата, която се грижи за чистенето на междуградската пътна мрежа не смогва с почистването на снега, което довежда до множество сигнали за трудно проходими междуградски пътища. .

продължава>
 

170СОУ Васил Левски тренира за ситуация при бедствие

Със симулация на наводнение и евакуация в 170-о училище в Нови Искър започна поредицата открити уроци за реакция при бедствия, насочени към столичните ученици. На днешното занятие присъства и кметът на София Йорданка Фандъкова.
"Виждате, че децата са добре подготвени, те правят ежегодни обучения. Много важно е да учим децата, че това са сериозни неща, че не трябва да се страхуваме, но трябва да се подготвяме за такива ситуации и да ги възпитаваме, че трябва всички граждани да участват в този процес." .

продължава>
 


Страница 12 от 12

Селскостопанска аптека "Агрозащита 505" Нови Искър
Фитофармацевтични препарати, сортови семена, течни и листни торове, амониева селитра,

.
Продължава...

 

"

В момента има 82 посетителя в сайта

 

Търси се!

 

Tyxo.bg counter