Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
noviiskar.org

Село Доброславци - домакин на Elevation Music Festival 2012

Военното летище в село Доброславци ще бъде домакин на Elevation Music Festival 2012, който ще се състои на 22, 23 и 24 юни.

Във фестивала ще участват Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev. Run & DJ Ruckus (Run–D.M.C.), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Gravity Co., Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, SouthWick, Camp Session и още много други.

.
продължава>
 

Традиционенн годишен концерт на читалище "Христо Ботев" - кв. Курило

По традиция в края на всяка учебна година народно читалище "Христо Ботев" организира концерт със самодейци от клубовете към читалището.

Художествената самодейност е явление в българската култура и е първото стъпало към висок професионализъм. Хобито на много от самодейците впоследствие става професия която носи радост и наслада както за тях самите , така също и

.
продължава>
 

Две земетресения около Нови Искър

Две слаби земетресения са регистрирани на територията на България в района на Нови Искър, съобщиха от Европейския сеизмологичен център.

.
продължава>
 

Ремонтират сгради на 170 СОУ "Васил Левски"

Започна санирането на част от сградите на  СОУ „Васил Левски”, кв. „Курило”, ул. „Искърско дефиле” №277 в район „Нови Искър”.
Строително-ремонтните дейности включват подмяна на дограма, топлинна изолация на външни конструкции и елементи, в т.ч. външни стени, покриви и подове; основен ремонт, модернизация  на абонатни станции/котелни стопанства и прилежащите им съоръжения, въвеждане на енергоспестяващо осветление.

.
продължава>
 

170 СОУ Васил Левски Изпрати свойте дванадесетокласници

Изпращане на Випуск 2012 ( галерия )

В Деня на славянската писменост и култура с официална церемония и много тържественност изпратиха дванадесетокласниците от випуск 2012 на 170 СОУ "Васил Левски" в кв. Курило.

На тържествена церемония в двора на училището пред погледите на учениците от цялото училище, родители и приятели, зрелостниците от общо 2 паралелки се сбогуваха с училищното знаме.

.
продължава>
 


Страница 10 от 17

База за Годишни Технически Прегледи
кв. Кумарица , ул. Светлина 10А тел: 0888 76 76 77

В базата се извършват периодични прегледи за техническа годност на превозните средства - леки и лекотоварни автомобили..

Продължава...

 

ГТП Кумарица

В момента има 52 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter


ВАЖНО

На 16.10,2015 ще се проведе среща с кандидата за кмет на район "Нови Искър" Валентин Котов на площада в кв. Кумарица.  Председателят на ПП АБВ Георги Първанов и президент на България (2002-2012) и кандидатът за кмет на София на коалиция "Сердика" Георги Кадиев, ще дадат подкрепата си за кандидата за кмет на район "Нови Искър" Валентин Котов,

.
Продължава...
 

На 31 юли 2014 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Китка“ кв. „Кумарица”, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Китка”, ул. „Банска”, ул. „Отдих”, ул. „Шопска”, ул. „Кътински път”, ул. „Искърско дефиле”

.
Продължава...