Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Кандидатстваме за евросредства за канализация в три населени места

Столичният район "Нови Искър" кандидатства тази година по три европейски проекта  . С евросредства администрацията се надява да изгради канализация в три от населените места на територията на района. Вече са разработели проектните предложения, които са в процес на оценка. Те ще са по три оперативни програми, съобщи кметът на района Даниела Райчева
„Едно от проектните предложения е по ОП „Околна среда” за канализация на три от населените места в района. Следващото проектно предложение, което сме разработили и е в процес на оценка, е по ОП „Административен капацитет” за допълнителна квалификация на администрация.

.

Също имаме и проектно предложение в процес на оценка по ОП „Развитие на човешките ресурси” за изграждане на наблюдавано жилище в район „Нови Искър”.

Освен трите проекта, които са в процес на оценка, Общинската администрация е в готовност да разработи и други, по които да кандидатства, каза Райчева: 
„Предвид отворените към момента възможности, предстои разработване на допълнителни проекти, които да бъдат внесени за разглеждане и оценка, като за миналия проект добра практика, която Районната администрация е реализирала е проектът по програма „Европа” на Столичната община – „Градът в миниатюри”.

 

База за Годишни Технически Прегледи
кв. Кумарица , ул. Светлина 10А тел: 0888 76 76 77

В базата се извършват периодични прегледи за техническа годност на превозните средства - леки и лекотоварни автомобили..

Продължава...

 

В момента има 157 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter