Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Областен информационен център - София организира среща с представители на бизнеса, културата и образованието в Нови Искър

На 5 февруари 2013 г. (вторник) от 10:30 ч. в кметството на район Нови Искър (гр. Нови Искър, ул. „Искърско дефиле“ 123) екип на Областен Информационен Център София-град и София-област (ОИЦ – София) ще проведе информационна среща на тема „Европейски средства за нас“. На нея ще бъдат представени възможостите за кандидатстване по актуални и предстоящи процедури по оперативните програми, научените уроци от програмен период 2007 – 2013, добри практики, дейността на Мрежата от 28 областни информационни центъра в страната и планът за действие на ОИЦ – София за 2013 г.

.

Срещата е насочена към представители на администрацията, на неправителствения сектор, бизнеса, училища, читалища, граждани от район Нови Искър. Тя е първата от цикъл информационни събития по места във всички административни райони на София-град.

 

Областен информационен център – София е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 

Вертеринарна клиника Нови Искър

Ветеринарен кабинет
Нови Искър

-  Лечение
-  Профилактика
-  Микрочипиране
-  Подстригване

GSM: 0899 831 916

.
Продължава...

 

В момента има 123 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter