Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Оставиха в ареста шефа на фирма Надин

Шефът на известната фирма за скрап "Надин комерс" намираща се на територията на Нови Искър - Радослав Босилков, остава за постоянно в ареста.

Специализираният съд реши такава да е съдбата и на Мариан Комитов и Павел Варнаджиев, които са обвинени заедно с Босилков за данъчни престъпления.

.

Босилков, Комитов и Варнаджиев бяха задържани във вторник и обвинени, че са ужилили държавата с 20 млн. лв. от укрити данъци.

Въпреки че тримата нямат криминални прояви и не са осъждани, съдът реши след двучасово заседание късно в петък, че "има обосновано предположение за авторството им в престъплението". Според обвинението шефът на "Надин" бил организатор на групата, която действала от януари 2010 г. до декември 2011 г.

Тя разполагала с мрежа от фирми, между които били осъществявани симулативни сделки със скрап. 
Разследващите твърдят още, че те използвали неистински счетоводни документи, издавани от различни търговски дружества. А голяма част от хората, които ги представлявали, били неграмотни и не били в състояние да се занимават с подобна търговия.

 

База за Годишни Технически Прегледи
кв. Кумарица , ул. Светлина 10А тел: 0888 76 76 77

В базата се извършват периодични прегледи за техническа годност на превозните средства - леки и лекотоварни автомобили..

Продължава...

 

В момента има 40 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter