Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Село Доброславци - домакин на Elevation Music Festival 2012

Военното летище в село Доброславци ще бъде домакин на Elevation Music Festival 2012, който ще се състои на 22, 23 и 24 юни.

Във фестивала ще участват Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev. Run & DJ Ruckus (Run–D.M.C.), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Gravity Co., Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, SouthWick, Camp Session и още много други.

.

Освен страхотна музика, Elevation Music Festival 2012 ще предложи на феновете още много атракции в зоната за забавления – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и дори бой с торти.

В парти зоната ще бъде разположен и огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се, а безлатен интернет ще бъде осигурен на цялата територия на фестивала.

Elevation Music Festival 2012 ще разполага и с къмпинг. Билетът за него е на цена от 15 лева на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim. Първите 1000 фена, които го сторят, ще получат бонус на входа на къмпинга – поларено туристическо одеяло с цип.

Във фестивалното градче ще има заведения за бързо хранене, барове за напитки, информационни и медицински пунктове, както и екипи на пожарно-аварийна безопасност и полиция, които ще бъдат в готовност да помогнат при нужда.

Градски транспорт до село Доброславци:

Автобусни линии № 29 от Илиянци до с. Балша - има автобусна спирка на самия вход на Авиобаза Доброславци

Автобусни линии № 30 от Обеля до с. Балша - слизане на центъра на село Доброславци -оттам до авиобазата се стига пеша.

Виж Карта ТУК

GPS координати: 42.816307, 23.29814

карта

 

База за Годишни Технически Прегледи
кв. Кумарица , ул. Светлина 10А тел: 0888 76 76 77

В базата се извършват периодични прегледи за техническа годност на превозните средства - леки и лекотоварни автомобили..

Продължава...

 

В момента има 70 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter