Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Злополучен инцидент на гара Курило

Кражба на кабели от ЖП гара Курило е причината за инцидента с 28-годишният И.Г. от Нови Искър. При опит за сваляне на кабелите от електрическата контактна ЖП мрежа се получава волтова дъга която се прехвърля от контактната мрежа върху незащитения И.Г. вследствие на което се получават дълбоки изгарания по ръцете.

.

Той е докаран в "Пирогов" с линейка на Бърза помощ от Нови Искър. Състоянието му е критично и според докторите няма почти никакви шансове да запазят ръцете му! Предстоят му изследвания и операция.
Заедно с него е имало още трима "кабелни оператори!" които са го натоварили на кола след инцидента и са потеглили към София. На територията на кв. „Бенковски“ при рутинна проверка от органите на реда станало ясно, че минути преди това четиримата били в района на гара Курило. От техните признания станало ясно как точно е станала злополуката с И.Г.. Той се опитал с голи ръце и фазомер да замери дали има ток в контактната мрежа.
След изясняване на случая пострадалият е настанен в болницата, а останалите трима са задържани.
Банда е задържана. Всичките са с криминални прояви.
Д. Ш. на 35 години от Нови Искър е известен за грабежи и кражби, а 16-годишният им съучастник от Нови Искър е регистриран в Детска педагогическа стая.
Четвъртият е малолетен от с. Врачеш, също контингент на Детска педагогическа стая. Ще бъдат предадени на Транспортна полиция.

 

 

Вертеринарна клиника Нови Искър

Ветеринарен кабинет
Нови Искър

-  Лечение
-  Профилактика
-  Микрочипиране
-  Подстригване

GSM: 0899 831 916

.
Продължава...

 

В момента има 100 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter