Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

170 СОУ Васил Левски Изпрати свойте дванадесетокласници

Изпращане на Випуск 2012 ( галерия )

В Деня на славянската писменост и култура с официална церемония и много тържественност изпратиха дванадесетокласниците от випуск 2012 на 170 СОУ "Васил Левски" в кв. Курило.

На тържествена церемония в двора на училището пред погледите на учениците от цялото училище, родители и приятели, зрелостниците от общо 2 паралелки се сбогуваха с училищното знаме.

.

По традиция на 24 май 170 СОУ изпраща своите абитуриенти. На този ден най-старото училище в района се сбогува с поредния випуск. Тържественият ритуал събра в двора на 170 СОУ поколения възпитаници.
Кметът на район „Нови Искър" Даниела Райчева награди абитуриенти те които завършиха средното си образование с отличен успех. Със специално изработени за целта плакети от името на райнната администрация и дипломи за отличен успех в обучението си се сдобиха вече бившите дванайсетокласници Цветелина Пайчева, Биляна Симеонова, Людмил Костов и Кристиян Трайчев. Отличие и грамота за постоянсто и отговорност в учебния процес получи Виктория Атанасова.
С тържествена церемония за предаване на училищното знаме на следващия Випуск и под звуците на музикални ударни инструменти със сълзи на очи зрелостниците се простиха с училищното знаме.
Tе се сбогуваха със всички преподаватели като на всеки от тях бе засвидетелствано необходимото уважение и бе даден букет цветя.
Сбогувайки се с любимото училище, зрелостниците поеха по трудния път на живота, там където няма училищен звънец, учебни часове и домажни задания но където могат да приложат усвоените знания.
Гости на празника бяха Валентина Богданова - бивш зам. директор в същото училище, Даниела Райчева - кмет на район Нови Искър и Антония Михайлова - зам. кмет 
Гостите пожелаха на всички зрелостници здраве, дръзновение и упоритост, за да следват мечтите си.
Забавна програма от танцовите състави на училището допълниха настроението на празника.

Виж галерия ТУК

 

 

Селскостопанска аптека "Агрозащита 505" Нови Искър
Фитофармацевтични препарати, сортови семена, течни и листни торове, амониева селитра,

.
Продължава...

 

В момента има 44 посетителя в сайта

 

Tyxo.bg counter