Home arrow Новини
Нови Искър - НОВИНИ
Увеличение на глобите за превишена скорост
Новини от България
21 април 2010 в 09:07

За всеки 5 км/ч над разрешената скорост, КАТ глобява с 50 лева

Увеличение на глобите за превишена скорост с по 50 лева на всеки 5 км/ч над нормата е едно от предложенията за изменения в Закона за движение по пътищата, съобщи зам.-директорът на „Охранителна полиция" комисар Алекси Стратиев.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
НСИ: Една шеста от населението на България живее в София
Новини от района
15 април 2010 в 00:00

София - Булевард "Мария Луиза" при Лъвов мостВ края на 2009 година население на София възлиза на 1249798 души, което е 1/6 от населението на страната живее, съобщи Националния статистически институт. За една година, в резултат на механичния и естествения прираст, населението на областта се е увеличило с 2739 души (0.2 на сто). Както и до сега, увеличението се дължи основно на положителния механичен прираст.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Стартира проектът “Младежки организации в действие”
Новини от България
6 април 2010 в 15:06

No ImageПрез месец април т.г. стартира проектът „Младежки организации в действие”, който се организира от неправителствените формации International Youth Activity Centre - Bulgaria (IYAC), Ротаракт клуб София - Сердика и Студентският съвет при УНСС - София. Чрез тази младежка инициатива, участниците в нея ще могат да се запознаят с дейността на различни младежки организации, работещи у нас, а на форума самите организации ще могат да изградят партньорски отношения помежду си. Младежката среща “на върха” ще се състои на 9-ти април т.г. (петък) от 11.00 часа в зала “Научни съвети” в Университета за национално и световно стопанство в София.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Христос воскресе! Воистину воскресе!
Празници
3 април 2010 в 00:00

 Православни и католици празнуват Великден.
Днес е Възкресение Христово - Великден, - най-големият празник за християните, наричан Празник на всички празници. Смята се, че възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Днес е Разпети петък
Новини от България
2 април 2010 в 16:52

No ImageДнес е Велики петък или Разпети петък, който е най-тъжният, най-тежкият ден за Божия син Исус Христос. Той бива разпитван, вина Му вменили, а Пилат Понтийски, пoдстрекаван от тълпата, която ревяла "Разпни Го", му издал тежка присъда (вж. глави Мат. 26, 27, Марк 14, 15, Лук. 22, 23, Иоан 18). В този ден Исус претърпял безброй поругания, мъки, неимоверни страдания. Това е денят, в който разпънали на кръст невинния Агнец - "изтезаван за нашите беззакония и мъчен за нашите грехове", принесен в жертва за греховете на цялото човечество. Раздрало се небето и земята, слънцето скрило лика си, тъмнина надвиснала над Голгота.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 81 - 100 of 296
случайна снимка!
 
Обяви

Мебелна фабрика "Братя Н"Мебели УНИКАТИ
* Братя Н *
Нови Искър.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
10 задължителни настройки, за да се защитим във Facebook

Блог на Юруков Някои смятат Facebook за голяма глупост, а други – за бижуто на социалната комуникация в интернет. Сиромахов беше писал за това и аз му отговорих с моята гледна точка. Независимо кой е прав, ако сте се спрели на тази статия, значи има голям шанс да прекарвате време там и да споделяте новини, снимки и съобщения с приятелите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 42 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter