Нови Искър

Сайт на район Нови Искър

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
НОВИНИ

Реформаторите срещу ГЕРБ в битката за районен кмет в Нови Искър

Даниела РайчеваВладислав ВладимировБалотаж между ГЕРБ И Реформаторите ще има за избора на районен кмет на Нови Искър.

Избирателите трябва още веднъж да отидат до урните за да посочат своя фаворит.
В "Нови Искър" са обработени едва 27,78 % от протоколите и те дават преднина - 26,82 % на кандидата на ГЕРБ Даниела Райчева. Следват я отново кандидат на РБ - Владислав Владимиров (19,57%), на БСП - Калинка Николова (11,93) и коалиция „Сердика" - Валентин Котов с 9,70%.
Резултати за община София, район Нови Искър към 05:30 на 27.10.2015 г

Резултати за кмет на район при обработени 58.33% СИК протоколи в ОИК

.
продължава>
 

Кандидати за кмет на Нови Искър

Избори-2015 Нови ИскърКандидати за кмет на район Нови Искър

Списък на кандидатите за кмет на район НОВИ ИСКЪР в Столична община,  допуснати до  участие в изборите за общински съветници и за кметове, насрочени за 25.10.2015 г. .

продължава>
 

Избори 2015

На 25 септември стартира официално предизборната кампания за местния вот и националния референдум за електронно гласуване, които ще се проведат точно след месец. Кампанията ще продължи до полунощ на 23 октомври, след което агитацията ще бъде забранена до края на изборния ден на 25 октомври.
Вотът е определян като един от най-сложните, защото се гласува едновременно за кмет, общински съветници, районни кметове. Отделно от това гражданите могат да гласуват с "Да" или "Не" на въпроса за въвеждането на електронен вот.
Това ще са първите местни избори, на които избирателите могат да ползват преференция.

.
продължава>
 

Децата имат право на добро училище не само в големите градове

Валентина Богданова

Валентина Богданова:

Децата имат право на добро училище не само в големите градове
Допускането на обучение вкъщи и на автономия в средното образование са крайно опасни, смята бившата депутатка, учител по български език и литература

Валентина Богданова е родена в с. Курило (днес Нови Искър), област София. Завършила е българска филология и психология в Софийския университет. Тя бе депутат в 40-то, 41-во и 42-ро НС. В момента е преподавател по български език и литература и помощник-директор в 170-о СОУ "В. Левски" в Нови Искър.

.
продължава>
 

Нови електронни пътни знаци

Електронни пътни знаци с възможност за дистанционно изменение ще предоставят актуална информация за пътната обстановка. Знаците ще се променят в зависимост от условията на пътя и ще съобщават за въведените ограничения, алтернативни маршрути и друга полезна информация.

Електронното табло ще може да показва както текст, така и символ на определен пътен знак. Очаква се новите 20 табла да заработят от края на месец октомври.

.
продължава>
 

Локо (Сф) в трепетно очакване на Надежда (Доброславци)

Локо (Сф) трескаво очаква първия си мач от „А" окръжна група. Двубоят с Надежда Доброславци бе отлаган двукратно от БФС, но най-сетне ще се състои - в неделя от 17.00 часа на стадион „Локомотив", съобщава "Гонг".
От ръководството са поканили множество ветерани на клуба да присъстват на стадиона и непрекъснато призовават локомотивската общност да се завърне на трибуните и да окаже подкрепа на отбора. Половин час преди срещата ще бъдат представени и всички отбори от ДЮШ.

.
продължава>
 

Имаме 400 незаконни сметища

По данни на екоминистерството у нас има 400 незаконни сметища. Основният процент от тях са с битови отпадъци. Само в Област София разчистените отпадъци са 5 000 тона, съобщи Нова телевизия.

Табели, глоби, среднощни проверки - нищо не спира хората да си създават малки и по-големи сметища навсякъде.

.
продължава>
 


Страница 1 от 12

Селскостопанска аптека "Агрозащита 505" Нови Искър
Фитофармацевтични препарати, сортови семена, течни и листни торове, амониева селитра,

.
Продължава...

 

"

В момента има 43 посетителя в сайта

 

Търси се!

 

Tyxo.bg counter