Сексуалното желание на жените зависи от качество на живота им
6 февруари 2009 в 18:00

Жените, навлезли в менопауза, които страдат от хипоактивно разстройство на сексуалното желание (HSDD) - понижено сексуално желание, имат по-ниско качество на живот от техните връстнички, които са доволни от сексуалния си живот, показва ново проучване.

Учените считат, че HSDD може да се отрази на доброто здраве на жените, подобно на влиянието, което оказват хронични заболявания като диабет, хипертония, остеопороза и астма. Екипът от учени, ръководени от д-р Андреа Бидъл от Университета в Северна Каролина, изследвал 1189 жени, навлезли в естествена или хирургическа менопауза, при която ячниците им се изваждат, за да установят влиянието на HSDD върху тяхното здравословно състояние.

Всички жени на възраст от 30 до 70 години имали стабилна връзка от най-малко 3 месеца насам. Жените с понижено сексуално желание са по-недоволни от живота си в къщи и емоционалната и физическата си връзка с техния сексуален партньор и освен това били по-склонни да изпадат в депресивни състояния, открили учените. Освен това те страдали от болки в гърба, преумора, проблеми с паметта и депресия.

Напиши коментар (0 comments)
търговия
6 февруари 2009 в 15:24

Български фирми - търговия, внос и износ. Търговски вериги в България. Фирми, занимаващи се с търговия, внос и износ. Бизнес, Търговия, покупки, продажби,

   
   

Общините в България
6 февруари 2009 в 15:13
А
Б
В
Г
Д
Е
З
И
Искър
Исперих
Ихтиман
К
Козлодуй(нов сайт)
Л
М
Н
Нови Искър

П

Р
С
Т
Х
Ц
Ч
Ш
Я
Под блокада
4 февруари 2009 в 22:11

Дали около парламента, по границата или в политиката - блокади от най-различно естество маркират ежедневието на българите през последните дни и седмици.
 
Сякаш малко бяха проблемите, които създаде на България руско-украинската газова блокада. Тя беше заменена от блокада на парламента срещу корупцията, ниските доходи, унищожаването на българската природа, срещу липсата на сигурност, спокойствие и увереност на хората в бъдещето – тяхното и това на децата им. . .

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Френски сателит откри "супер-Земя"
4 февруари 2009 в 21:56
Френският изследователски сателит "Корот" е открил планета, близка по размерите си до Земята, съобщиха френски и европейски учени на симпозиум в Париж, посветен на
Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 Next > End >>

Results 76 - 85 of 85
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 161 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter