От 1989 година до сега са убити около 200 души, свързани с футбола.
16 февруари 2009 в 15:10

В България от 1989 година досега са убити около 200 души, свързани с футбола, от които 15 клубни президенти, съобщава реномираното германско списание "Spigel", в репортаж за корупцията и престъпността в Източна Европа.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Готова е системата за ранно оповестяване за центъра на София
16 февруари 2009 в 14:44

Готова е системата за ранно предупреждение и оповестяване на населението в центъра на София, съобщиха от Министерството на извънредните ситуации (МИС). Монтирани са 44 сирени, които осигуряват акустично покритие на 20 кв. км площ. Предстои тестване на системата.
Сирените ще бъдат задействани с "Безшумен тест" от Областния контролен възел в Оперативния комуникационно-информационен център на Министерството на извънредните ситуации.
Извършва се радиочестотно измерване за останалата част от града и уточняване на местата на сирените. Предварителното честотно планиране предполага монтиране на още 310 сирени. (градски вестник
)

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
МВР разследва далавери в столичния КАТ
16 февруари 2009 в 14:31

Инспекторатът на МВР проверява столичния КАТ заради корупция. Там продължават далаверите, заради които беше уволнен и осъден условно бившият му шеф Илия Илиев. Тази седмица трябва да приключи пълната ревизия, назначена заради съмнения за тежки нарушения.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Премиер и кмет на оглед на тунели на метрото
16 февруари 2009 в 14:17

Премиерът Сергей Станишев и кметът на София Бойко Борисов ще слязат днес заедно под земята, за да видят станциите на метрото и прокопаните тунели между Ректората и "Младост" 1. Заедно с хората, които ги придружават, те ще бъдат извозени със специална дрезина по трасето. В "Младост" 1 премиерът и кметът ще направят първа копка за продължаването на метрото до Цариградско шосе. Участъкът от 2,2 км се финансира с половината от заема от 105 млн. евро, който отпусна на общината Европейската инвестиционна банка. Градски вестник

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Сайт за аварии и ремонти в столицата
16 февруари 2009 в 14:02

Специален сайт, който се разработва към Центъра за градска мобилност, ще информира за аварии, планирани или аварийни ремонти, спирания на вода или парно. За целта в него ще публикуват информация "Софийска вода", "Топлофикация", "Улично осветление", фирмите за ремонт на улици и др.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 Next > End >>

Results 51 - 75 of 85
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 37 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter