Голям пожар в опасна близост до терминал за нефтени продукти в Нови Искър
12 юли 2011 в 23:21

Пожар в "Ровотел"Пожар горя в района на кв. Курило в град Нови Искър. В късните часове на деня гъст черен дим покриваше с часове небето югозападно от града. Горяха натрупани на голяма камара автомобилни гуми събрани от автомобили разглобени за скрап на територията на фирма Ровотел.

Благодарение на бързата намеса на пожарна техника и огнеборци бе предотвратена една наистина опасна еко-катастрофа за целия район. Площадката на завода се намира в непосредствена близост до новата база за нефтопродукти на фирма "Сакса". 

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
„ЗА КУПАТА НА КМЕТА на район Нови Искър” 2011г.
9 юли 2011 в 00:00

Белгиецът Уоутър Клепе спечели в адска жега четвъртото състезание по планинско колоездене „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на Нови Искър” 2011г.Белгиецът Уоутър Клепе спечели в адска жега четвъртото състезание по планинско колоездене „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на Нови Искър” 2011г.

В невероятно изпитание за състезатели и публика, дошли от цялата страна, се превърна тазгодишното четвърто поред издание на националното състезание по планинско колоездене в дисциплина „крос-кънтри” – „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на район Нови Искър” 2011г. Състезанието се организира от районната администрация „Нови Искър” и колоездачен клуб „Зебри”. Силната конкуренция, в комбинация с рекордните температури от почти 40 градуса, подложиха на тест уменията и подготовката на трийсетте състезатели, пристигнали, за да премерят силите си на терена в Гниляне.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Осми Фолклорен Фестивал "Шопска песен" в с. Локорско
18 юни 2011 в 13:31

На 4 и 5 юни 2011 г. в с.Локорско, район "Нови Искър" се проведе Осмия Фолклорен Фестивал "Шопска песен ". Фестивалът е правопримник на Празниците на "Шопската песен", които се провеждат от 1988 година, по случай 100-годишнината от записването на песента "Що ми е мило и драго, че се ей пролет пукнала " от локорският даскал Цветан Вълчинов

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Празник на район Нови Искър
19 май 2011 в 09:54

20.05 – 02.06.2011 г.

П Р О Г Р А М А  20 май /петък/
11.00 часа                                                   място: 171 ОУ- кв. Кумарица
    Тържествен концерт 


26 май /четвъртък/

11.00 часа 
                                         място:кв. Кумарица - Ритуална зала
    Изложба –конкурс за детска рисунка на тема „Моята мечта” – участват деца от детските градини в района

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Пролетни конкурси за рисунки на асфалт и върху хартия украсиха 171 ОУ „Стоил Попов”
16 май 2011 в 16:34

Пролетни конкурси за рисунки на асфалт и върху хартия украсиха 171 ОУ „Стоил Попов”(Галерия) Красотата на пъстри детски рисунки направени с тебешир и глъч на малчугани изпълниха двора на 171-во училище в квартал Кумарица, гр. Нови Искър. тази суматоха съпътстваше конкурсът за рисунки с тебешир върху асфалт на тема „ Децата рисуват цветята, морето, светът”. Най-дейни в инициативата бяха най-малките възпитаници от първи клас. Под ръководството на помощник директора Канелия Костова те изрисуваха половината двор на училището в прекрасните цветове на пролетта и топлите багри на морето.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 Next > End >>

Results 26 - 50 of 85
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 48 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter