Home arrow Новини arrow Любопитно arrow Любопитно arrow От чата - директно в леглото
От чата - директно в леглото
6 февруари 2009 в 17:51

Любовта в интернет рязко се увеличава за сметка на запознанствата в нощните клубове или по време на парти. Според експертите, които следят това явление, запознанствата чрез интернет водят до сексуални взаимоотношения четири пъти повече в сравнение с останалите срещи.


В изследването на американската компания Harris Intercktive online, в което са участвали над 10 000 души, става ясно, че една трета от лицата на възраст между 45 и 55 години, които са сключили брак през последните две години, са се запознали в интернет. Близо 20% от сключилите брак на възраст между 20 и 45 години също казват, че са се запознали в глобалната мрежа.

"Хората не винаги са готови да съобщят всичко за себе си, да направят обективен автопортрет и поради тази причини общуването в интернет помага за по-доброто опознаване между хората", казва социологът Андрю Фьор.

Според Гайлън Беквотър от калифорнийската компания E-Hormones в най-скоро време сватбата без интернет - посредничеството ще може да се сравни с опитите да се намери някаква улица шофирайки, без да се използва карта.

"Интернет не принадлежи само на младите", каза 81-годишен американец, който миналата година е намерил любовта на живота си, след като е пуснал обяви на своя уебсайт. Той е получил десетки предложения от САЩ, Австралия, Украйна и други държави, но е избрал китайка за своя спътница.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
За какво ни е Столичен Инспекторат

За нереглаентирани сметища и кой е виновен за тях.
Какво е смет и кой трябва да се грижи за извозването?
Как да си гледаме работата като службите които са задължени да
вършат това не го правят.

Наскоро Столичен инспекторат пусна денонощни телефони за жалби и сигнали. Има ли полза от тях.
Случи се така че при едно поредно почистване на дома си от многото вещи които бяха за изхвърляне се оказаха двайсетина автомобилни гуми от автомобил който бях продал преди време. Прецених че няма да ми трябват и ги поставих до кофите за боклук. Камионите на чистотата не ги прибраха.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 52 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter