Home arrow Новини arrow Любопитно arrow Любопитно arrow От чата - директно в леглото
От чата - директно в леглото
6 февруари 2009 в 17:51

Любовта в интернет рязко се увеличава за сметка на запознанствата в нощните клубове или по време на парти. Според експертите, които следят това явление, запознанствата чрез интернет водят до сексуални взаимоотношения четири пъти повече в сравнение с останалите срещи.


В изследването на американската компания Harris Intercktive online, в което са участвали над 10 000 души, става ясно, че една трета от лицата на възраст между 45 и 55 години, които са сключили брак през последните две години, са се запознали в интернет. Близо 20% от сключилите брак на възраст между 20 и 45 години също казват, че са се запознали в глобалната мрежа.

"Хората не винаги са готови да съобщят всичко за себе си, да направят обективен автопортрет и поради тази причини общуването в интернет помага за по-доброто опознаване между хората", казва социологът Андрю Фьор.

Според Гайлън Беквотър от калифорнийската компания E-Hormones в най-скоро време сватбата без интернет - посредничеството ще може да се сравни с опитите да се намери някаква улица шофирайки, без да се използва карта.

"Интернет не принадлежи само на младите", каза 81-годишен американец, който миналата година е намерил любовта на живота си, след като е пуснал обяви на своя уебсайт. Той е получил десетки предложения от САЩ, Австралия, Украйна и други държави, но е избрал китайка за своя спътница.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Мебелна фабрика "Братя Н"Мебели УНИКАТИ
* Братя Н *
Нови Искър.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
10 задължителни настройки, за да се защитим във Facebook

Блог на Юруков Някои смятат Facebook за голяма глупост, а други – за бижуто на социалната комуникация в интернет. Сиромахов беше писал за това и аз му отговорих с моята гледна точка. Независимо кой е прав, ако сте се спрели на тази статия, значи има голям шанс да прекарвате време там и да споделяте новини, снимки и съобщения с приятелите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 41 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter