Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от района arrow Ремонтните дейности на път II–16 „Мездра–Елисейна-Своге-Нови Искър” започнаха
Ремонтните дейности на път II–16 „Мездра–Елисейна-Своге-Нови Искър” започнаха
30 септември 2011 в 21:29

Рехабилитацията път II–16 „Мездра–Своге–Нови Искър”Стaртираха ремонтните дейности на път II–16 „Мездра–Елисейна-Своге-Нови Искър”, включен в ЛОТ 17 по проект «Транзитни пътища V“. В събитието участваха Николина Николова – член на УС на АПИ, Мария Бояджийска – заместник-кмет на Столичната община, Пепа Владимирова – областен управителна Враца и Мартин Тинчев – заместник-областен управител на Софийска област.

 „Днес поставяме началото на ремонтните дейности на близо 82 км участък от важен път за две области - София и Враца, който е от изключително значение за развитието на региона. Изпълнението на проекта ще подобри качеството на живот на хората и ще доведе до намаляване на пътнотранспортните произшествия“, подчерта Николина Николова, член на УС на АПИ.

Рехабилитацията път II–16 „Мездра–Своге–Нови Искър” от км 0+000 до км 81+778.84 ще се извърши в следните участъци:

„Мездра–Ребърково–Елисейна”;
„Елисейна–Своге”;
„Своге–Нови Искър”.

Ремонтните дейности предвиждат реконструкция и рехабилитация на 23 кръстовища, 5 тунела, 2 жп надлеза и 32 мостови съоръжения, възстановяване на пътната настилка и полагане на плътен асфалтобетон по целия участък, допълнително монтиране и подмяна на предпазни съоръжения. Трасето преминава през 13 населени места.

23 629 673 евро с ДДС е стойността на договора за строителство. Изпълнител на ремонтните дейности е сдружение „Трейс Своге”, гр. София. Срокът за изпълнение на проекта е 24 месеца и 365 дни срок за съобщаване на дефекти.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 42 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter