Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Улица "Река" в с.Чепинци има вида на името си.
Улица "Река" в с.Чепинци има вида на името си.
9 август 2011 в 10:21

Няма лято, няма зима – през всички сезони при най-малкия дъжд улица „Река” в столичния квартал Чепинци буквално придобива вида на името си.

   btv.bg  Хората, които живеят в района са в постоянен страх, защото отводнителният канал е запушен и водата се събира пред къщите им.„Не само страх, ние сме в психоза, защото в момента, в който чуем прогнозата, виждаме водата как приижда”, разказва Маргарита Спасова. За 15-те години, в който семейството им живее там, отводнителната шахта е почиствана веднъж.

Оказва се, че потънала под вода, улицата се превръща в удобно място за пране. „Идват тук и перат хора от съседните села. Става като езеро със сапунена вода и жабуняк”, оплаква се друга жителка на Чепинци Лиляна Велкова .

Колкото забавно, толкова и тревожно става дори прибирането по домовете за голяма част от хората, които на моменти трябва да доплуват до входната си врата.

Кметът на район Нови Искър Валентин Котов обеща до края на месеца да бъда почистен поне отводнителният канал, който в момента е задръстен от папури и други растения. Според него обаче това няма да е кардинално решение на проблема.

„Ще бъде решен с изграждането на канализация. Вече има проект. Трябва да се отдаде изворът на концесия. Това е вода, която може да се използва за всичко. Има и проект за аквапарк, търси се инвеститор”, обясни градоначалникът.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 38 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter