Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от района arrow „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на район Нови Искър” 2011г.
„ЗА КУПАТА НА КМЕТА на район Нови Искър” 2011г.
9 юли 2011 в 00:00

Белгиецът Уоутър Клепе спечели в адска жега четвъртото състезание по планинско колоездене „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на Нови Искър” 2011г.Белгиецът Уоутър Клепе спечели в адска жега четвъртото състезание по планинско колоездене „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на Нови Искър” 2011г.

В невероятно изпитание за състезатели и публика, дошли от цялата страна, се превърна тазгодишното четвърто поред издание на националното състезание по планинско колоездене в дисциплина „крос-кънтри” – „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на район Нови Искър” 2011г. Състезанието се организира от районната администрация „Нови Искър” и колоездачен клуб „Зебри”. Силната конкуренция, в комбинация с рекордните температури от почти 40 градуса, подложиха на тест уменията и подготовката на трийсетте състезатели, пристигнали, за да премерят силите си на терена в Гниляне.

Участниците се състезаваха в две категории –„МЪЖЕ” И „ЮНОШИ”. Превес взеха състезателите от София и Казанлък, но безапелационен шампион в тазгодишното състезание стана чуждестранният състезател от Белгия Уоутър Клепе. Той успя да натрупа сериозна преднина, показа отлична техника, много добра физическа подготовка и постоянно темпо в осемте обиколки на 2.2 километровото трасе с денивелация 32 м.

Тази година крос-кънтри „ЗА КУПАТА НА КМЕТА на район Нови Искър” направи една уникална среща на две поколения състезатели, станали емблема на българското колоездене. Шампионът на страната ни и дългогодишен национален състезател – Николай Трайков, чието име беше синоним на колоезденето през седемдесетте години, и сегашният номер едно и най-титулован състезател по колоездене на България за всички времена – Ивайло Габровски, превърнаха с присътвието си това състезание в празник за спорта.

Oфициалните партньори от “МАТ-СТАР” - СТЪПВАЙ СМЕЛО, осигуриха предметни награди на абсолютно всички участници в състезанието, независимо от тяхното класиране.КРАЙНО КЛАСИРАНЕ:

КАТЕГОРИЯ „МЪЖЕ”:

1.    УОУТЪР КЛЕПЕ – ВИВЕЛО СОФИЯ
2.    ТОДОР АНГЕЛОВ – КК „ЛЯСТОВИЦА” КАЗАНЛЪК
3.    ЕМИЛ СТОЙНЕВ – СОФИЯ


             КАТЕГОРИЯ „ЮНОШИ”
           
1.    ДЕСИСЛАВ НЕДЕЛЧЕВ – КК „ЛЯСТОВИЦА”КАЗАНЛЪК
2.    РАЙЧО ЛАЦИН – ЦСКА
3.    ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ - СОФИЯ


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 38 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter