Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Пролетни конкурси за рисунки на асфалт и върху хартия украсиха 171 ОУ „Стоил Попов”
Пролетни конкурси за рисунки на асфалт и върху хартия украсиха 171 ОУ „Стоил Попов”
16 май 2011 в 16:34

Пролетни конкурси за рисунки на асфалт и върху хартия украсиха 171 ОУ „Стоил Попов”(Галерия) Красотата на пъстри детски рисунки направени с тебешир и глъч на малчугани изпълниха двора на 171-во училище в квартал Кумарица, гр. Нови Искър. тази суматоха съпътстваше конкурсът за рисунки с тебешир върху асфалт на тема „ Децата рисуват цветята, морето, светът”. Най-дейни в инициативата бяха най-малките възпитаници от първи клас. Под ръководството на помощник директора Канелия Костова те изрисуваха половината двор на училището в прекрасните цветове на пролетта и топлите багри на морето.

В същото време в училището вървеше и още един конкурс. Този път за рисунки върху хартия. Темата беше „Моето училище”. Победителите в него бяха разделени по класове, а първите места бяха общо 4. С грамоти за първо място се отличиха:

-    Рая Вакова от трети клас
-    Никол Георгиева от четвърти клас
-    Валерия Тодорова от втори клас
-    Велислав Недялков от първи клас
Награди получиха всички участници. Е, вярно, че бяха малки, но си личеше, че са от сърце. Те им бяха осигурени от училищното настоятелство. Какви ли бяха? Ами какво обичат децата най-много? Разбира се, че е шоколад! А първенците взеха и грамоти. Лично им ги връчи една от най-добрите директорки в цяла София – Татяна Михайлова.

Георги Алексиев


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 47 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter