Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от района arrow Световрачене ще има обществено игрище за минифурбол
Световрачене ще има обществено игрище за минифурбол
9 април 2011 в 14:10

Първа копка на игрище за минифурбол в с. Световрачене

По всички улици в ранната утрин на 9 април по целия район „Нови Искър” трескаво кипеше от хора, решили да излязат и да се включат в пролетното почистване. Наред с дейностите по чистенето, известни по социализма като „Ленински ден”, а по съвременно казано „Пролетно почистване” в двора на 177. ОУ в Световрачене, десетки млади хора, техните баби и дядовци, както и кмета на района инж. Валентин Котов, зам. -кмета Илия Богданов и кмета на селото А. Митов бяха дошли, за да направят символична първа копка на така желаното игрище с изкуствена настилка.

За разлика от държавните глави, районните управници позволиха честта да направи първи размах с кирката на местния младеж Росен Петров. Той положи началото на строителните дейности точно в 9:30 сутринта. Времето, за което трябва да бъде изграден терена е малко повече от месец, но събралите се младежи, горящи от ентусиазъм пожелаха да вложат от доброволният си труд само и само, за да се завърши по-бързо. Макар и с малко закъснение новото игрище ще може да бъде включено в наскоро стартиращия трети сезон от районния шампионат по минифутбол „За купата на кмета на район Нови Искър – инж. Валентин Котов”.

Георги Алексиев
Пресцентър – район „Нови Искър”


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 46 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter