Home
добре дошли!
Община
Образование
Търговия
Индустрия
Новини
Хоби
FAQs
Links
спорт
Услуги
обяви
История
Технологии
Транспорт
Финанси
Празници
Култура
Календар
Архив
Религия
Галерия
ДПБ Св. Ив. Рилски
Локомотив София
ГПК
Фотогалерия
Агенция за траурни услуги и ритуали - Кратос
Агенция за траурни услуги и ритуали - Кратос
архив
Свързани елементи
Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Грандиозен концерт в Нови Искър в подкрепа на една силна майка
Грандиозен концерт в Нови Искър в подкрепа на една силна майка
10 ноември 2010 в 23:20

Мира Мохамед(ГАЛЕРИЯ)На 9 ноември Нови Искър изрази подкрепата си за един свой жител, една борбена майка – Мира Мохамед. Организатор и инициатор на проявата бяха район „Нови Искър” и Народно читалище „Отец Паисий”. Малката зала на читалището в квартал Гниляне със своите 200 седящи места се оказа тясно да побере всички, които дойдоха, за да изразят своята ангажираност към каузата, заради която беше осъществено това начинание. Концерта бе под надслов „Мира Мохамед, Нови Искър е с теб”.

 Редица съграждани и приятели на Мира дойдоха, за да заявят подкрепата си към нея. Водещ на програмата беше нейният партньор в танците Дидо Мачев. Уникалните му шеги и сценични интерпретации накараха публиката да изпада в бурен смях на всяко негово излизане в близо двучасовия концерт. На шоуто бяха също така Искрен Пецов от Латинопартизани,  Таня Богомилова – олимпийски шампион по плуване, Венцислав Пенев – изпълнител на македонски песни, Дарина Владимирова – хореограф и бивш учител на Мира, както и кмета на район „Нови Искър” инж. Валентин Котов, който изрази желанието си за пълна подкрепа и призова жителите от района също да помогнат на Мира. На сцената се изявиха още ансамбъл „Младост” от квартал Гниляне,  женски хор „Зорница”, Благой Благоев и певицата Мира Медарова.

 Мира Мохамед е участник в шоуто Байландо. Тя танцува там, борейки се, за да помогне на своята дъщеричка, която страда от детска целебрална парализа. Нейната любов успя да порази хиляди българи, а готовността й да преодолява всевъзможни предпядствия, за да помогне на своето дете, успя да спечели симпатиите на зрителите. Мира – Нови Искър е с теб!

Георги Алексиев


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 63 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter