Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от България arrow Стартира проектът “Младежки организации в действие”
Стартира проектът “Младежки организации в действие”
6 април 2010 в 15:06

No ImageПрез месец април т.г. стартира проектът „Младежки организации в действие”, който се организира от неправителствените формации International Youth Activity Centre - Bulgaria (IYAC), Ротаракт клуб София - Сердика и Студентският съвет при УНСС - София. Чрез тази младежка инициатива, участниците в нея ще могат да се запознаят с дейността на различни младежки организации, работещи у нас, а на форума самите организации ще могат да изградят партньорски отношения помежду си. Младежката среща “на върха” ще се състои на 9-ти април т.г. (петък) от 11.00 часа в зала “Научни съвети” в Университета за национално и световно стопанство в София.

Младежките организации, които ще вземат участие в тази първа работна среща по проекта „Младежки организации в действие” са: IYAC - Bulgaria, Ротаракт клуб София - Сердика, “Съхрани българското”, Младежката организация към дружеството за ООН в България, САИМО, Global Organization for Development, ЕГО ПОЛИТИКО и Junior Achievement Alumni Business Club Bulgaria.

Представители и на други младежки структури и обединения също са добре дошли на срещата “на върха” на младите и активни българи.

 

Валентин Тодоров

 

На снимката:

Логото на световната младежка организация International Youth Activity Centre


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 20 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter