Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Ремонтират спешно Северната дъга на Околовръстното шосе
Ремонтират спешно Северната дъга на Околовръстното шосе
23 февруари 2010 в 17:43

No ImageАгенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) започва ремонта на път ІІ – 18 Софийски околовръстен път - Северна дъга, от км 0 до км 14, съобщиха днес от агенцията. С оглед предприемането на спешни мерки за реконструкцията на тази част от шосето, днес е било  проведено работно съвещание на самия участък.

В него са взели участие председателят на УС на АПИ Божидар Йотов и специалисти от централната администрация на АПИ , както и заместник-кметът по транспорта на Столична община Любомир Христов и шефовете на пътно-поддържащите фирми.

Вече е договорен и графика за изпълнение на отделните видове ремонти работи, както и създаването на временна организация на движение  в ремонтираните участъци.

 До края на месец март т.г. трябва да бъдат изпълнени всички видове ремонтни работи на Северната дъга на Околовръстното шосе - машинно изкърпване на участъците от пътя, единично изкърпване на дупки, профилирането на банкети, за да бъде осигурено отводняването на пътното платно, както и частичен ремонт на три моста.

 

Валентин Тодоров


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 41 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter