Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow “Софийска вода” иска достъп до водомерите ни поне веднъж годишно
“Софийска вода” иска достъп до водомерите ни поне веднъж годишно
7 февруари 2010 в 12:50

No ImageИнформационна кампания за редовен достъп до водомерите на клиентите, започват от „Софийска вода”, съобщиха днес от фирмата-концесионер. Според действащите закони, водомерите трябва да бъдат отчитани от служител на “Софийска вода” поне веднъж годишно. Осигуряването на редовен достъп гарантира и прецизност при събирането на данните от всеки потребител.

Освен това клиентите могат да следят потреблението и да планират бюджета си. Два работни дни преди датата за отчет на водомерите на видно място в сградата на съответния адрес, ще се поставя съобщение за точния ден и час на посещението на инкасатор от дружеството.

„Софийска вода” АД е осигурила възможност на клиентите си да направят и т.нар. самоотчет. В случай, че не могат да съобразят графика си с този на инкасаторите, показанията могат да бъдат подадени в център за обслужване на клиенти или в телефонния център на фирмата на номер 0700 1 21 21. Данните трябва да бъдат предадени до 2 дни, след като съответния инкасатор е минал за отчитането им.

Клиентите на „Софийска вода” АД могат да се информират за предстоящо отчитане на водомерите по три начина: първият е в телефонния център на компанията на номер 0700 1 21 21; вторият е при посещение в център за обслужване на клиенти на дружеството, а третият е чрез интернет сайта на “Софийска вода”, след като се регистрират там като потребители на online услугите.

 

Валентин Тодоров


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 56 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter