Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Убитата сестра на Илия Павлов ще бъде погребана в с. Мировяне
Убитата сестра на Илия Павлов ще бъде погребана в с. Мировяне
5 февруари 2010 в 19:39

No ImageСестрата на покойния милиардер Илия Павлов - Славка Найденова (на снимката), която беше убита заедно със своя 8-годишен син Пол Уилсън в САЩ, ще бъде погребана в софийското село Мировяне, район Нови Искър. Това съобщи нейния баща й Павел Найденов, който е от този край. Той посочи още, че дъщеря му е водела спокоен семеен живот и не е получавала заплахи през последния месец.

Сайтът  InsideNova.com съобщи, позовавайки се на източници от съда в окръг  Принс Уилям, че причина за убийството на 41-годишната Славка Найденова е "ревност от страна на обвиняемата Наталия Уилсън". 47-годишната Наталия Уилсън ревнувала съпруга си Лестър Уилсън заради поддържането на отношения с българката. Славка Найденова и етиопецът Лестър Уилсън, който е баща на Пол, са били женени 9 години.

Очаква се Наталия Уилсън да бъде изслушана в съда на 1 март. В момента полицията разследва дали тя е пребивавала законно в САЩ, тъй като няма американски паспорт.

В момента обвинената в двойното убийство рускиня е в окръжния затвор на Принс Уилям Каунти без право на гаранция.
Телата на Славка Найденова и сина й Пол бяха открити в дома им в Дейл Сити, малко след 23 часа в понеделник местно време, от нейния втори съпруг Филип Николов.

 

Валентин Тодоров


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 157 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter