Home arrow Новини arrow Любопитно arrow Любопитно arrow В Рим размислиха за музея на Валентино
В Рим размислиха за музея на Валентино
4 февруари 2009 в 21:49

 Две години след като бившият римски кмет Валтер Велтрони беше обявил създаването на музей на Valentino, новото ръководство на Вечния град направи крачка назад по проекта.

 Две години след като бившият римски кмет Валтер Велтрони беше обявил създаването на музей на Valentino, новото ръководство на Вечния град направи крачка назад по проекта.

 През 2007 Велтрони съобщи, че в Рим ще бъде реализиран музей на висшата мода на Валентино Гаравани. Днешният кмет от десницата Джани Алемано обаче не е съгласен с тази идея.

 „Музеят на Валентино, така както беше замислено да се построи в едновремешния рибен пазар, няма да бъде направен. По-добре е там да се изгради университет на модата“, каза президентът на Комисията за туризъм и мода в римското кметство Алесандро Ванини Скатоли.

 „Валентино съществува като човек, но смятам, че днес има и други реалности, които изплуват в неговата групировка“, поясни решението си Скатоли, имайки предвид новите главни дизайнери във „Валентино“.  

Според запознати, зад новото решение на римското кметство седи неотстъпчивостта на Валентино за това, да не даде и сантиметър от сградата, обещана от Велтрони, за други дейности. 

„Всеки път, когато сядахме на масата за преговори с Валентино, го молехме да остави малко място в музея си и за седалище на училище за мода. Той обаче даде да се разбере, че иска всичките 5000 кв.м. за музея си“, разказа Скатоли пред вестник „Стампа“, цитиран от ProntoSofia.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
За какво ни е Столичен Инспекторат

За нереглаентирани сметища и кой е виновен за тях.
Какво е смет и кой трябва да се грижи за извозването?
Как да си гледаме работата като службите които са задължени да
вършат това не го правят.

Наскоро Столичен инспекторат пусна денонощни телефони за жалби и сигнали. Има ли полза от тях.
Случи се така че при едно поредно почистване на дома си от многото вещи които бяха за изхвърляне се оказаха двайсетина автомобилни гуми от автомобил който бях продал преди време. Прецених че няма да ми трябват и ги поставих до кофите за боклук. Камионите на чистотата не ги прибраха.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 56 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter