Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Спират трамваите по бул.”Ломско шосе”
Спират трамваите по бул.”Ломско шосе”
25 януари 2010 в 01:06

Общинската фирма “Център за градска мобилност” въвежда от 6.02.2010 г. промени в организацията на движение по бул.”Ломско шосе” във връзка със строителството на метрото под булеварда, научи www.noviiskar.org  от пресцентъра на компанията.

На 27.01.2010 г. започва строежа на метрото по бул. „Ломско шосе”, в участъка от ул. „Бели Дунав” до ул. „Христо Силянов”, поради което ще бъде спряно от 6.02.2010 г. до месец октомври 2011 г. движението на трамвай № 17 по бул. „Ломско шосе”, в участъка от ул. „Бели Дунав” до надлез Надежда (спирка кв.”Триъгълника”) и по ул. „Царевец” и ул. „Христо Силянов”. За времето на строителството се предвижда да бъде в сила временна организация на движението, както следва:

  - Трамвай № 17 ще се движи по маршрут от ж.к. „Обеля-2” по сегашния си маршрут до ул. „Бели Дунав”, след това наляво по ул. „Бели Дунав”, ул. „Ген. Никола Жеков”, бул. „Рожен” и от спирка „кв. Триъгълника” по сегашния си маршрут до ж.к. „Борово”;

  - Трамвай №19 възстановява стария си маршрут до гара “София Север”.

 “Център за градска мобилност” предвижда временната автобусна линия № 7 - ТМ да обслужва пътниците с по-голям брой коли – 9, вместо досегашните 7 в пиковите часове на деня.

Валентин Тодоров


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 57 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter