Home arrow Технологии arrow Интернет arrow Космически цени на рекламата в интернет
Космически цени на рекламата в интернет
16 януари 2010 в 04:02

Стотици хиляди долари за дневно показване на начална страница

До 700 хиляди долара достига цената на реклама за един ден във водещи световни сайтове, сочат последни данни на изданието AdAge.

Рекламата в Yahoo, например, е една от най-скъпите в интернет. Банер на началната страница на портала струва 400 000 долара за един ден.

Сайтът CBS Sports пък взима по 70 долара за 1000 показвания на рекламата. Видеопорталът Hulu също е сред най-скъпите с тарифа от 35 долара за 1000.

Туристическият сайт Daily Candy взима 70 долара за дневно поместване на реклама в 1000 разпращани писма. Порталът AOL таксува клиентите от 500 до 700 хиляди долара на ден за бранд реклама на хоум страницата си.

Популярният сайт YouTube помества реклами на началната страница срещу сумата от 400 хиляди долара, като видеото влиза в цената.

Във видео плейъра на ABC.com хиляда показвания струват 45 долара, а в Уол Стрийт Джърнъл рекламодателите плащат за същата услуга от 75 до 100 долара.

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 55 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter