Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Разделят столицата на 6 зони за почистване
Разделят столицата на 6 зони за почистване
16 декември 2009 в 20:31

No ImageДве комисии към Столичния общински съвет ще заседават извънредно, утре – четвъртък, за да се произнесат по възлагане на дейностите по „Събиране и транспортиране на битови отпадъци, поддръжка и подмяна на съдове за битови отпадъци, лятно и зимно почистване на улици и други места за обществено ползване на територията на Столична община".

Сред въпросите, които ще разискват утре комисията по стопанска политика и общинска собственост и финансовата комисия към СОС ще бъде и как да се раздели столицата на зони за почистване. Предложението на общинската администрация е градът да се раздели на 6 зони, като във всяка зона влизат по 4 столични района. Група от няколко общински съветници предлага пък София за се раздели на 8 зони от по три района. Всички предложения, направени от общинските съветници,  ще  бъдат внесени до края на деня днес в писмен вид и утре двете комисии ще се произнесат по въпроса за възлагане на дейностите за почистването на София. След заседанието на комисиите докладът ще бъде разгледан на утрешното редовно заседание на Столичния общински съвет.

 

Валентин Тодоров


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 67 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter