Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Да бъде сменено името на летище "Враждебна", искат столичани
Да бъде сменено името на летище "Враждебна", искат столичани
7 декември 2009 в 22:36

1000 софиянци само в рамките на два дни са заявили своето категорично мнение в специална анкета на  Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС) за премахване на „Враждебна” от името на столичната аерогара, научи www.noviiskar.org от пресцентъра на това ведомство. 

Инициативата за смяна на името на софийското летище първо бе подета от три големи национални медии - вестник „24 часа”, БНТ и БНР и бе подкрепена от транспортното министерство.

В допитването до столичани, на въпроса „Да отпадне ли „Враждебна” от името на летище „София”?”, до момента с  „да” са отговорили 83% от всички анкетирани участници,  5% от тях са против смяната на името на софийското летище, а 1% са отговорили, че нямат мнение.

Допитването ще продължи до края на месец януари 2010 г. и резултатите периодично ще бъдат обявявани пред столичната общественост.
Всеки, който иска да се запознае и да участва в тази анкета, може да го направи на сайта на  МТИТС  - http://www.mtitc.government.bg/vote.php.

Валентин Тодоров


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 74 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter