Home arrow Новини arrow Любопитно arrow Любопитно arrow Изборният ден в хороскопа на Алена
Изборният ден в хороскопа на Алена
6 юли 2009 в 21:50

Изборният ден 5 юли е носител на глобални промени. Единствено от нас, избирателите, зависи дали ще са положителни или създаващи ни все по-негативен образ, нежелан от европейските ни партньори, образ заради който не ни припознават като равностойни европейци.
Общата вибрация на деня орисва към пътуване и живот извън България. Разтълкувана спрямо изборния ден, тази вибрация ни говори, че ако не гласуваме изобщо или по съвест, а заради материален интерес, ще си изберем парламент, който ще принуди още наши сънародници да заминат зад граница и да изоставят родината си заради невъзможност да оцеляват. Ако у нас, българите, е останал все още зачатък на родолюбие, можем да се надяваме, че опасността държавата да продължи да се обезлюдява заради емиграция и отрицателен прираст няма да се случи.

 Изборният ден възбужда проявите на емоция и непостоянство в думите на политическите лидери. И в последния миг, търсещи начин да покажат доброто си лице, ще са готови на лицемерна състрадателност и неизпълними обещания само и само да спечелят някой все още неориентиран глас. Този на пръв поглед обичаен изборен театър може да доведе до неочаквани обрати и след година-две до нови парламентарни избори.

Миналото, и с доброто, и с лошото, през настоящите избори е магнетично хипнотизирало и политиците, и избирателите. И едните, и другите в мнозинството си не успяват в думи и дела да поставят граница между минало и бъдеще, а този факт вреди на България и пречи на нейния възход. Ако не надмогнем носталгията по време, което никога повече няма да се върне, сами създаваме предпоставките да бъдем отхвърлени като равностойни европейски граждани.

Изборният ден е носител на непоколебимата увереност във всички лидери на партии, дори и на тези, които за първи път се явяват на избори за Народно събрание, че ще спечелят своето парче от баницата. В негативен план тази увереност се подхранва от самочувствие без покритие и за съжаление от купени гласове.

Няма да липсват обиди към опоненти
Колкото е по-силна агресията в думи и дела, толкова по-различен от очаквания ще бъде резултатът.

Периодът зарежда избирателите със странно лековерие и къса памет. За поддръжниците на партиите образите на лидерите и отминалите им дела сякаш са само в розово. Провалите са забравени. Ето още една причина, работеща в полза на партиите с твърд електорат за избор на ялов парламент и проблемно правителство.

Аспектите на планетите за избори 2009 предупреждават, че партиите, недоволни от изборните резултати, този път няма да хвърлят само силни думи в пространството, а с лекота ще се поддават на гнева си, водещ до изблици на ярост и физическо насилие някъде стигащо до проливане на кръв, което с повече разум би могло да бъде избегнато.

Новите участници в предизборната надпревара са уверени, че имат сили да променят живота на България. Съветвам ги да внимават при подбора на хора, с които ще управляват, ако влязат в парламента и участват в създаване на новото правителство на страната ни, защото може да се сринат заради обвързването им в губещи коалиции, удобни за момента, но пагубни по отношение стабилността на завоюваната позиция.

В деня на изборите ще бъдат използвани всякакви средста за постигане на победа, най-вече некоректни, главно от тези партии, които отказват да приемат добрите позиции и качества на новопоявилите се кандидати за участие в управлението на България. Тези некоректни действия може да обърнат изборните резултати в неочаквана и неблагоприятна посока за нас, избирателите, и отново да ни принудят да вегетираме, вместо да живеем по европейски, както са ни обещавали. Това е още един звезден аспект, който в настоящите избори е по-скоро невъзможно да бъде преодолян.

На 5 юли премиерът и лидер на БСП Сергей Станишев е в личната си година на запознанства, на смяна на средата, но и на стремеж към запазване на статуквото. Трудна задача. Месец юли изисква от него да постави ново начало, което, ако е прибързан, саркастичен, надменен, ще промени изцяло живота му, тласкайки го в нова неочаквана за него, посока.

Изборният ден го зарежда, от една страна, със стремеж към стабилност и запазване на вече завоюваната позиция, а от друга, го сблъсква с трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които може да се окажат препъни камък за мечтаното количествено участие на БСП в следващото управление на България, особено ако са натрупали негативна карма по време на предизборната кампания. Агресията и желанието за мъст, обидните квалификации към неговите опоненти може да тласнат БСП по пътя на постепенната забрава въпреки дългата є история.

В деня на изборите звездите сочат на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов път към нова среда. Съветвам го да не пропилява шанса, който за негов късмет звездите му даряват сега, в изчакване на мига, когато всенародната любов ще му осигури мнозинство в законодателната и изпълнителната власт. 

Предупреждавам го да внимава, защото опасността да се обвърже с неподходящи коалиционни партньори е по-голяма от подвластната на разума му. Случи ли се това, рязко ще пострада както неговият личен авторитет, така и авторитетът на засега обещаващата партия ГЕРБ.

Месец юли изисква от него да постави ново начало в живота си, както и ново начало за партия ГЕРБ. Предупреждавам, че заради тази неочаквана звездна подкрепа някои негови съпартийци, даже и той биха могли да се изкушат бързо да се вкопчат в материалните облаги, осигурявани от политически или държавен пост. Бързото корумпиране ще ги доведе до светкавичен срив на доверие и ще ги превърне в партия еднодневка.

Абсолютно и безкомпромисно е забранено обвързването на ГЕРБ със Синята коалиция заради членове на тази коалиция, които имат различен от Съдбовния, път по който вървят, и в случай на коалиране ще станат причина за провала на ГЕРБ на изборите въпреки добрите звездни аспекти.

Симеон Сакскобургготски е вече в личната си година на стабилизация в личен и делови план. Водещо начало при него ще бъде да създава хармония в отношенията си със своите съпартийци и дори с опонентите си. Умереност във всичко и избягване на начинанията му налагат звездите. Месец юли е за него носител на трудности, породени от странични фактори, които оказват негативно влияние и върху НДСВ. 
Изборният ден за него е изпълнен с емоции, с прекалена чувствителност, която в крайното си изражение може да доведе до здравословни проблеми за лидера на НДСВ. Каквото трябва, то е свършено до изборния ден, така че го съветвам да си наложи повече от обичайното му спокойствие.
Предупреждавам, че са възможни емоционални решения за обвързване на НДСВ в следизборна коалиция заради засегната гордост на лидера на НДСВ, които ще са гаранция за допълнителни трудности, възпрепятстващи участието на НДСВ в бъдещото управление на България.

 Ахмед Доган е вече в личната си година на себеанализ, осъзнаване на допуснатите грешки и шанс да ги коригира. Агресивните думи и нападателност по време на предизборната кампания и в деня на изборите заради факта, че се чувства несигурен, а ДПС усеща полъха на губещите позиции, му носят вреда и то в краткосрочен план. За него юли е месец на глобални промени, които зависят единствено от неговите действия. Лесно ще се превърнат в отрицателни, ако не си мери думите. Всяка критика ще се обърне срещу него и ДПС.
Изборният ден му обещава ново начало с предупреждението, че е длъжен да понесе тежестта на неизбежната кармична разплата, която от своя страна също може да доведе до неочаквани обрати и срив.

 Иван Костов е в личната си година на предимно негативни емоции, импулсивност и прекалена чувствителност, които го подтикват към необмислени изказвания в своя и във вреда на ДСБ. 
Месец юли в противоречие на предизборната кампания го тласка към самота, създавайки по този начин предпоставки за грешни политически ходове.
Изборният ден му носи неочаквана подкрепа на избиратели и го предупреждава да не се опитва да доказва, че само той и неговата партия могат да възкресят България. По този начин си гради негативна карма с избирателите и може да пропусне възможността да се обвърже с партньори, с които да участва даже и номинално в управлението на държавата. Отново напомням, че Мартин Димитров - лидерът на СДС е със Съдбовен път, който не допуска успех в България и обещава далеч по-слаб от очаквания изборен резултат за ДСБ и Синята коалиция. 

Мартин Димитров е в личната си година на ново начало. Прибързаните действия са му забранени, нещо особено трудно за неговата натура. Месец юли му носи материални стремежи и кармична разплата с избирателите заради провала на СДС да се яви самостоятелно на изборите за Народно събрание. Изборният ден го товари с трудности, увеличени допълнително заради неговите лични звездни аспекти, и може да се превърне в неочаквано сериозна причина за проблеми в изборния ден и за Синята коалиция. 
Не на последно място звездите го предупреждават, че всяка обидна квалификация, изречена към опонентите му по време на предизборната кампания е предпоставка за допълнителни трудности, които може да се окажат непреодолими и да доведат до бърза следизборна смяна на поредния неудачен "лидер" на СДС.

Волен Сидеров е в личната си година на себеанализ и осъзнаване на допуснатите грешки. Нетипично за него състояние. Юли му дава шанс за глобални промени, които може да са положителни и да поведат и него, и партия "Атака" към нов политически връх, но също така, ако е импулсивен в действията си, не обмисля думите си, ако е авторитарен и нетолерантен вожд, ще стане причина за неочакван партиен и личен провал, особено ако през юни е създал със своите действия конфликти в редиците на "Атака".  
Съветвам го до 5 юли изявите му да бъдат по-редки, само при необходимост.
Денят на изборите го орисва с ново начало, което за изненада на всички може да е свързано с неочакваната подкрепа, която АТАКА ще реши да даде на някоя от десните партии. Не е изключено да преговарят с ГЕРБ за следизборни съвместни действия, въпреки че такива разговори са заклеймени като невъзможни. Съветвам партийните митинги и обидните за опонентите лозунги до изборния ден да бъдат отложени. Мълчанието ще им донесе допълнителни гласове.

Яне Янев - лидерът на РЗС, е роден на дата на кармична разплата, която изисква от него да развива предпазливост и прозорливост, защото му е трудно да предвижда сам и навреме дебнещите го опасности. Без ръководител над него не може да стане политик от първа величина. Той е в личната си година на ново начало, което може да му донесе успех, ако прецезира добре действията си. 
Юли е месецът му на материални стремежи и на кармична разплата. Както си мисли, че набира скорост, е добре да внимава да не отблъсне симпатизантите на РЗС. Всяко обвързване в последния момент с партии, коалиции и организации му носи категорична вреда. 

Изборният ден го товари с допълнителни трудности, породени от странични фактори, и неспособност до невъзможност да овладее създадената ситуация.
Коалицията Лидер, Новото време и БНД е съставена и от хора, които преди това напуснаха други партии и коалиции, чрез които участваха в управлението на България. Този факт подтиква към размисли дали си струва да гласуваме за ренегати и няма ли да сторят същото, ако някои от тях бъдат избрани за депутати. Звездните аспекти не дават никакъв шанс за изборен успех на тази коалиция, следствие от симпатия или общи идеи за благото на България.

Звездните аспекти дават най-големия шанс при честно проведена изборна кампания и броене на гласовете на ГЕРБ. Не е изключена коалиция с друга партия, която също има своите, въпреки че са по-малки от очакваните, шансове - БСП, но само ако двамата лидери намерят допирни точки, ако БСП не се опитва да иззема управленческите функции на ГЕРБ и най-важното - ако БСП се раздели с ДПС, а не я възприема като част от себе си.

Ако ГЕРБ не е завоювал очакваната изборна победа и, получил също тъй очакваните гласове, причината ще бъде в странични въздействия и удари в зоната на незримия свят.

Потенциално възможно е обединението на ГЕРБ с ДСБ, но отново повтарям - в никакъв случай обединение със Синята коалиция. Ако го стори, заради участието на хора, които не са орисани да успяват в България, вместо при победа да се радва на пълен мандат на управление, ще преживее предсрочни избори в рамките на една-две години, които отново ще тласнат България към нежелано управление от хората, на които народът отказва да се довери, но ще бъде принуден отново да ги избере.

И накрая отново напомням, че България ще бъде управлявана от тези, които ние, гласувалите, сме предпочели. Не забравяйте, че колкото по-малко са гласувалите, толкова повече гласове ще имат ДПС и БСП. Не забравяйте, че в България няма негласували. Гласът на човека, който не е пуснал бюлетината си, също се разпределя. 

На вас ще ви бъде ли приятно, ако вашият негласувал глас бъде даден на най-омразната ви партия - която и да е тя. Не забравяйте, че за европейското бъдеще на България е важна всяка пусната бюлетина на 5 юли 2009 г. Гласувайте даже и ако сте на почивка в чужбина. Със сигурност ще има къде да дадете гласа си за доброто и разцвета на България. 

Светлана Тилкова - Алена


 


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Мебелна фабрика "Братя Н"Мебели УНИКАТИ
* Братя Н *
Нови Искър.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
10 задължителни настройки, за да се защитим във Facebook

Блог на Юруков Някои смятат Facebook за голяма глупост, а други – за бижуто на социалната комуникация в интернет. Сиромахов беше писал за това и аз му отговорих с моята гледна точка. Независимо кой е прав, ако сте се спрели на тази статия, значи има голям шанс да прекарвате време там и да споделяте новини, снимки и съобщения с приятелите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 92 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter