Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от България arrow Давам гласа си за кауза, а не за пет идеи
Давам гласа си за кауза, а не за пет идеи
4 юли 2009 в 01:42


Аз си давам гласа за кауза, а не за пет идеи, заяви известният актьор Николай Урумов, отговаряйки на въпрос на БГНЕС за причините, които са го подтикнали да подкрепи коалиция "За Родината".
"Причините, които ме накараха да подкрепя коалиция "За Родината", са царящия хаос и престъпност в тази държава. Политическите партии не се справят с тези проблеми. Дълги години не ходех да гласувам, защото имах чувството, че някой се е подиграл с мен. В същото време в парламента влизат хора от една партия, а си правят всевъзможни коалиции.

Аз си давам гласа за кауза, а не за пет идеи, които се коалират в една. Това не са само мои мисли. Така разсъждават 60-65% от негласувалите. Властите само констатират тези цифри, но никой не задава въпроса, защо тези хора не гласуват. Може би на тези партии им е изгодна тази ситуация. Убеждават ни да не гласуваме за малките партии, защото гласът ни щял да се загуби", заяви актьорът..
"Коалиция "За Родината" ми вдъхва доверие, че може да се справи с проблемите на престъпността и беззаконието. В нея членуват офицери и сержанти. Никой от тях не е откраднал нищо – танк, автомат или нещо подобно - никой от тях не си е скъсал пагона. Те са възпитали у нас морални критерии. Те са направили от нас истински мъже. Спомнете си какво казваха навремето: Който не е ходил в казармата не е мъж. Имам им пълно доверие, защото това са хора, които са въвеждали ред и дисциплина. Погледнато назад в историята политиците са тези, които са ни хвърляли във войни и ние нямаме нито една спечелена война, но после офицерите, са тези, които са ни повеждали в битките и България няма нито една загубена битка. След 20-годишна забрава се надявам те да възкръснат и да поведат българския народ към тези победи. Наскоро бяха публикувани социологически проучвания, които показаха, че страховете, които българинът поставя на преден план са престъпност, анархия, безнаказаност. Едва след тях се нарежда безпаричието. Следователно то не е основен проблем. Коалиция "За Родината" може да се справи с тези проблеми, с твърда ръка да управлява страната. Това е което липсваше на мен и моите колеги – Валя Балканска, Данчо Караджов и цялата група Сигнал, Ваня Щерева и др.", добави г-н Урумов. /БГНЕС


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 150 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter