Home arrow Новини arrow ИЗБОРИ 2009 arrow ПАРТИИ и КОАЛИЦИИ arrow 9. Коалиция БЗНС - анулирана регистрация
9. Коалиция БЗНС - анулирана регистрация
3 юли 2009 в 13:45

Коалиция БЗНС е създадена с решение от 10 юни 2009 г. Същия ден в ЦИК постъпва заявление от името на Стефан Личев и Николай Ненчев, представители на коалиция от партии „БНЗНС - ЗНС", БЗНС, НЗП „Никола Петков" за участие в изборите за народни представители на 5 юли 2009 г. Партия „Земеделски народен съюз" е регистрирана в СГС на 16 юли 1997 г. и е представлявана от Стефан Личев. Партия „Български земеделски народен съюз", регистрирана първоначално на 11 септември 1946 г. в Софийски областен съд като „Български земеделски народен съюз Н. Петков".

Същата се променя на „Български земеделски народен съюз" с решение на СГС от 16 април 1990 г. Представляващ партията е Николай Ненчев. "Народняшка земеделска партия "Никола Петков" е регистрирана от СГС на 23 март 2005 г. Представляващ партията е Емил Темелков.
На 10 юни 2009 г. ЦИК регистрира коалиция от партии "БЗНС - ЗНС, БЗНС , НЗП "Никола Петков" за участие в изборите за народни представители на 5 юли 2009 г.
След извършена от ГД "ГРАО" проверка на списъка на избирателите, подкрепящи регистрацията на коалицията, е установено, че броят на коректните записи в представения списък е 15 897 - по-малко от изискващите се по чл. 50, ал. 4, т. 5 от ЗИНП - 20 000. Поради тази причина на 15 юни ЦИК анулира решението си за регистрация на Коалиция БЗНС за участие в изборите за 41-во Народно събрание.

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 63 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter