Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от България arrow МС ограничи правото за прилагане на държавния герб
МС ограничи правото за прилагане на държавния герб
21 май 2009 в 16:11

Държавният герб ще може да се слага единствено на визитните картички на президента, министър председателя, народните представители и областните управители. Това реши кабинета на днешното си заседание във връзка с уеднаквяването на визията на държавната администрация.

 

Пред журналистите министъра на държавната администрация Николай Василев обясни, че всички останали държавни служители ще могат да използват само основната структурна форма на герба, т.е. централният лъв на фона на червения щит. Целта е всички видове държавни документи да се унифицират, включително табелите и интернет сайтовете.

Василев посочи, че в момента визитните картички на отделните министерства са коренно различни, а световната практика показва, че това трябва да се промени, коментира още министърът. По думите му решението на кабинета има задължителен характер, но засега санкции не се предвиждат.

Наличните количества визитни картички ще могат да се използват до изчерпване на количествата. Според министър Василев промените на табелите, визитните картички и интернет сайтовете няма да доведе до изразходването на излишни държавни средства.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 38 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter