Home
добре дошли!
Община
Образование
Търговия
Индустрия
Новини
Хоби
FAQs
Links
спорт
Услуги
обяви
История
Технологии
Транспорт
Финанси
Празници
Култура
Календар
Архив
Религия
Галерия
ДПБ Св. Ив. Рилски
Локомотив София
ГПК
Фотогалерия
Surprizestudio
Surprizestudio
архив
Свързани елементи
Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Блогери arrow За какво ни е полиция? (1)
За какво ни е полиция? (1)
11 май 2009 в 23:32

Преди дни обирджии нападнаха дома на мъж. В самоотбрана, докато те го заплашват с тръба, той изважда пистолет и застрелва един от нападателите. В цивилизованите страни това би се изтълкувало като самоотбрана, ама в цивилизованите страни! В нашата държава се смята за убииство. Да така е. Но ако имаше полиция която да си е на мястото,  сигурно нямаше да се стигне до това убииство. След ден обаче с чуство за недосегаемост, същите тези апаши запалват къщата на същия този мъж, който с оръжие е защитил своя дом, и полицията пак не се е намесила при положение че е била на 2 пресечки от местопрестъплението. Е да попитам сега - трябва ли ни полиция щом сами ще си пазим домовете.

И за какво да плащаме данъци и да храним бездеистваща полиция която и без това си хвърля кубинките и пагоните на митинги пред парламента. И същата тази полиция да посяга на мирните граждани, същите които им изкарват заплатите. Такава полиция на българския народ не и трябва. За бандитите трябва твърда ръка. Случвало ли ви се е да ви спират на ден по няколко пъти патрулки за да ви проверяват документите, така - без причина. Не може да не ви се е случвало. И защо ви спират след като не сте извършили престъпление. Тяхната заплата я плащаме ние, не за да си запълват времето с безмислени проверки на документите и да ни унижаеват с тъпи намеци за рушвет, а да ни защитят от престъпници, да ни окажат съдействие когато е необходимо. А някой да се е опитвал да направи смислен диалог с полицай когато е било необходимо. Имам много случай за които мога да напиша роман, и сигурно в най-скоро време ще го направя, но един случай направо не мога да не го спомена сега. Потънах в земята от срам когато един автомобил с чужда регистрация спря на околовръстното на светофарите за Костинброд за да попита за пътя. Дежурният полицай който беше спрял без причина друг автомобил не разбра за какво става дума, защото не разбираше думичка английйски, му даде знак с палката да изчезва. Чужденеца не разбра нищо и зададе втори въпрос - разбира се пак на англииски и тогава стана чудо, полицаят побесня и започна да рита чуждата кола за да се измита от пътя. Представете си този чужденец каква предства е добил за нашата страна и как ще ни представи пред света след срещата му в BULGERIA с представител от "трети вид". Опитах се да обясня на този (не, няма да кажа полицай защото не заслужава) "тъп индивид" че не е правилно да се постъва невъзпитано с хората, а той в отговор на моята забележка ми отговори че ще ме арестува ако не се измета веднага. Е още веднъж питам. Необходима ли ни е полиция? Оставям темата отворена.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 76 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter