Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от България arrow Учредиха Движение за национално единство и спасение
Учредиха Движение за национално единство и спасение
10 май 2009 в 13:13

http://dnes-bg.org/ Ново движение си поставя за цел да бъде коректив на политиците. Десетки известни българи от различни сфери на науката, изкуството, медиите, модата и музиката учредиха Движение за национално единство и спасение - наричано накратко ДНЕС.

Учредители са музикантите от БТР, Влади Ампов - Графа, икономистът Боян Дуранкев, председателят на офицерската легия Раковски Иван Милов, дизайнерката Албена Александрова, журналистът Виктор Ангелоев и телевизионният водещ от bTV Николай Георгиев.
Основателите на новото гражданско сдружение декларираха, че нямат амбиции да влизат в политиката - дори като мажоритарни кандидати на следващите избори.
Причината да се учредяват като организация два месеца преди изборите е фактът, че тъкмо в този период политиците дават най-много обещания, които после не се изпълняват.
"Ние сме този коректив, който ще посочва недъзите и грешките аргументирано и мотивирано. Ние държим да си останем неправителствена организация и да бъдем представяни от много неправителствени организации, но не и влизане в структури на властта", каза Виктор Ангелоев.
ДНЕС


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 52 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter