Home arrow Новини arrow Блогери arrow Блогери arrow Кладенецът на сватята или конспирация „България”
Кладенецът на сватята или конспирация „България”
7 май 2009 в 13:29

Калин Руменов. Изкъпи се в холестерол и се изплакни с въглехидрати. Наточи ракия от непресъхналия кладенец на сватята и го метафоризирай с потъркване на клитор. Накрая се подмий с потта от пролетния концерт на Веселин Маринов и се насери до безсъзнание. Току-що участва в тъпата конспирация „България” и експериментът е успешен.

Благодари за свинската си дефекация на великите политически мастурбатори. Които не те оставиха да плуваш в лайната на световния океан от паника, а разработиха вируса на неработната пандемия. При нея рискът е сведен единствено до удавяне в собственото си повръщано. Няма как да уплашиш здравословно хора, които си инжектират венозно метил, когато им е празнично. Можеш само да осигуриш ваканция за свинщината им. И да елиминираш предизборната опасност, че ще осъзнаят в каква кочина живеят.

Докато вселената организирано се предпазва от свински грип – ние организирано се превръщаме в майски прасета. И вместо карантина поръчваме карантия на супа за закуска. Разбира се, че това е конспирация, която трябва да саботира мозъците ни. Но вместо да ги изпържи в сос от страх, предпочита да ги консервира с алкохол.

Чието количество винаги е било в култ за сметка на качеството. Неработната седмица е разработка на правителството, за да се пропие и последната трезва мисъл. Разбира се, че се опитват да ни прецакат, организирайки дълъг празник. През него опитите за обществен разсъдък са строго забранени за разлика от освинването на обществени места.

В заговора участва и телевизията, която по време на запоя трябва да излъчва VIP неразположение, благотворителни храчки и сополи, но преди всичко хумор. Пренасищането от комици и царе на комедията точно сега не е случайно. Точно сега смехът не лекува грип. А трябва да доразсейва концентрацията от всичко, имащо по-сериозен потенциал за размисъл от стар виц.

Крайната цел на тъпата конспирация е да продаде нов мандат. Великите манипулатори измислиха свинския грип, за да пласират лекарствата си. Великите мастурбатори разместиха календара, за проведат човешко-свинската си еволюция. След която да ни пробутат още години свое присъствие. Разликите са не само в мащаба на замисъла, а и в подхода. Глобалният разчита на страха и инстинкта за самосъхранение.

Селско-локалният поощрява склонността към саморазрушение, тъй като в продължителната българска оргия задължително няма нищо здравословно. Гледате репортаж от отменена среща на випуска в американски щат. И не може да повярвате, че няколко болни прасета провалят напиване със съученици. Свинската истерия не може да победи алкохола. Поне не и на геронтофилско място, където кладенеца на сватята късно пресъхва. И след неизвестно количество ракия винаги се намират желаещи да точат вода от него.

Големият световен мозък е увреден от животинската психоза. В което няма нищо исторически ненормално. Просто е дошло време за по-модерен и по-добър Бог. Време е да го сменим със следващия спасител, който може да нахрани цялото човечеството с пет ваксини и две опаковки антибиотик. Досегашният сервираше хляб и риба само на 5000 души, новият може да обслужи с фармацевтичния си бизнес целия възможен пазар.

Религиите винаги са били проект за масов контрол, спечелен от предприемчиви манипулатори. А критерият за успех е страхът, който произвеждат. С колкото по-шибано задгробно място те уплашат – толкова повече ще седиш приживе на смирения си задник и няма да търсиш логиката. Същият неподложен на съмнение шок и ужас подлуди кравите, разболя кокошките, а сега инфектира и прасетата. Това е изпитаната рецепта за подчинение.

А добрата новина е, че малката ни bg мозъчна клетка не е поразена от свинската психоза. Лошата обаче е, че е разградена от домашен метил. Затова и маркетингът на здравната конспирация е неприложим на селския ни пазар. На него успешно продават само спекулантите на празници. Които ти предлагат изгодно цяла седмица край кладенеца, за да те ударят в грамажа с четири години.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 36 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter