Home
добре дошли!
Община
Образование
Търговия
Индустрия
Новини
Хоби
FAQs
Links
спорт
Услуги
обяви
История
Технологии
Транспорт
Финанси
Празници
Култура
Календар
Архив
Религия
Галерия
ДПБ Св. Ив. Рилски
Локомотив София
ГПК
Фотогалерия
Surprizestudio
Surprizestudio
архив
Свързани елементи
Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Блогери arrow Кладенецът на сватята или конспирация „България”
Кладенецът на сватята или конспирация „България”
7 май 2009 в 13:29

Калин Руменов. Изкъпи се в холестерол и се изплакни с въглехидрати. Наточи ракия от непресъхналия кладенец на сватята и го метафоризирай с потъркване на клитор. Накрая се подмий с потта от пролетния концерт на Веселин Маринов и се насери до безсъзнание. Току-що участва в тъпата конспирация „България” и експериментът е успешен.

Благодари за свинската си дефекация на великите политически мастурбатори. Които не те оставиха да плуваш в лайната на световния океан от паника, а разработиха вируса на неработната пандемия. При нея рискът е сведен единствено до удавяне в собственото си повръщано. Няма как да уплашиш здравословно хора, които си инжектират венозно метил, когато им е празнично. Можеш само да осигуриш ваканция за свинщината им. И да елиминираш предизборната опасност, че ще осъзнаят в каква кочина живеят.

Докато вселената организирано се предпазва от свински грип – ние организирано се превръщаме в майски прасета. И вместо карантина поръчваме карантия на супа за закуска. Разбира се, че това е конспирация, която трябва да саботира мозъците ни. Но вместо да ги изпържи в сос от страх, предпочита да ги консервира с алкохол.

Чието количество винаги е било в култ за сметка на качеството. Неработната седмица е разработка на правителството, за да се пропие и последната трезва мисъл. Разбира се, че се опитват да ни прецакат, организирайки дълъг празник. През него опитите за обществен разсъдък са строго забранени за разлика от освинването на обществени места.

В заговора участва и телевизията, която по време на запоя трябва да излъчва VIP неразположение, благотворителни храчки и сополи, но преди всичко хумор. Пренасищането от комици и царе на комедията точно сега не е случайно. Точно сега смехът не лекува грип. А трябва да доразсейва концентрацията от всичко, имащо по-сериозен потенциал за размисъл от стар виц.

Крайната цел на тъпата конспирация е да продаде нов мандат. Великите манипулатори измислиха свинския грип, за да пласират лекарствата си. Великите мастурбатори разместиха календара, за проведат човешко-свинската си еволюция. След която да ни пробутат още години свое присъствие. Разликите са не само в мащаба на замисъла, а и в подхода. Глобалният разчита на страха и инстинкта за самосъхранение.

Селско-локалният поощрява склонността към саморазрушение, тъй като в продължителната българска оргия задължително няма нищо здравословно. Гледате репортаж от отменена среща на випуска в американски щат. И не може да повярвате, че няколко болни прасета провалят напиване със съученици. Свинската истерия не може да победи алкохола. Поне не и на геронтофилско място, където кладенеца на сватята късно пресъхва. И след неизвестно количество ракия винаги се намират желаещи да точат вода от него.

Големият световен мозък е увреден от животинската психоза. В което няма нищо исторически ненормално. Просто е дошло време за по-модерен и по-добър Бог. Време е да го сменим със следващия спасител, който може да нахрани цялото човечеството с пет ваксини и две опаковки антибиотик. Досегашният сервираше хляб и риба само на 5000 души, новият може да обслужи с фармацевтичния си бизнес целия възможен пазар.

Религиите винаги са били проект за масов контрол, спечелен от предприемчиви манипулатори. А критерият за успех е страхът, който произвеждат. С колкото по-шибано задгробно място те уплашат – толкова повече ще седиш приживе на смирения си задник и няма да търсиш логиката. Същият неподложен на съмнение шок и ужас подлуди кравите, разболя кокошките, а сега инфектира и прасетата. Това е изпитаната рецепта за подчинение.

А добрата новина е, че малката ни bg мозъчна клетка не е поразена от свинската психоза. Лошата обаче е, че е разградена от домашен метил. Затова и маркетингът на здравната конспирация е неприложим на селския ни пазар. На него успешно продават само спекулантите на празници. Които ти предлагат изгодно цяла седмица край кладенеца, за да те ударят в грамажа с четири години.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 56 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter