Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Новини от България arrow VIP Brother 3 - Надут пуяк замени Евгени Минчев
VIP Brother 3 - Надут пуяк замени Евгени Минчев
18 март 2009 в 06:47

Поредният скандал заформи екипът на VIP Brother 3, след като вкара в Къщата пуяк вместо светския хроникьор Евгени Минчев. Водещият на шоуто Ники Кънчев обяви по време на втория лайф, че Минчев е бил сред евентуалните съквартиранти в третия сезон на предаването. За да участва в него, той е поискал аванс от 5000 лева, които са му били дадени в офиса на организаторите на VIP Brother. След това обаче Евгени изчезнал. Затова и в Къщата вместо него беше вкаран пуяк със същото име.

Гостуващият по време на лайфа журналист Сашо Диков се възмути от постъпката на хората на Нико Тупарев и попита защо самият Минчев не е бил поканен в студиото, за да разкаже своята истина. От екрана на Нова телевизия Ники Кънчев официално покани Евгени за разговор, който е възможно да се състои тази вечер, но при условие, че светският хроникьор се съгласи.

 

Междувременно Къщата на VIP Brother прекрачиха още четири звезди. С тях общият брой на постоянните съквартиранти стана 17. Към влезлите в понеделник 13 випове се присъединиха олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапарът Устата, новата Мис България Антония Петрова, която беше освиркана преди да започне участието й в шоуто.

 

Във VIP Brother 3 са още Софи Маринова и любимият й Дачо, Гала, Део, Ицо Хазарта, Милко Калайджиев, Аня Пенчева и дъщеря й Петя, Ивайла Бакалова и сестра й Божидара, медицинската сестра Кристияна Вълчева. В шоуто участва и внукът на Тодор Живков Тодор Славков. Именно около него се завъртя първият голям скандал. Лидерът на „Новото време” Емил Кошлуков за малко да не влезе в Къщата, след като чу внукът на Тато да казва, че единственото нещо, което би искал да промени в живота си, е идването на демокрацията у нас.

 

Третият сезон на VIP Brother е изцяло благотворителен, затова и през следващите осем седмици виповете ще събират пари за най-различни, предимно социални каузи. Първата от тях е свързана с талантливи момичета и момчета, които са в домове за изоставени деца. Историите им разплакаха Аня Пенчева, Гала, Ивайла Бакалова. Част от средствата съквартирантите ще съберат като пеят, а зрителите ще гласуват за изпълненията им. Друга част ще набавят като напуснат Къщата в събота.

 

По време на тази кауза на съквартирантите ще помага първата гост-звезда в шоуто - водещият на „Сделка или не” Румен Луканов. По план първи в Къщата трябваше да влезе Георги Мамалев, но по неясни причини той не го направи. Луканов ще напусне шоуто следващата сряда, а тази, в него ще участва социалният министър Емилия Масларова. 

 

Междувременно от Нова телевизия съобщиха, че началото на третия сезон на VIP Brother в понеделник вечер са наблюдавали близо 1 600 000 българи. Те са били на възраст между 18 и 49 години. Стартът на VIP Brother 3 е бил гледан от повече хора, отколкото първия концерт на „Мюзик айдъл” 3, излъчен по Би Ти Ви.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous
случайна снимка!
 
Обяви

Мебелна фабрика "Братя Н"Мебели УНИКАТИ
* Братя Н *
Нови Искър.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 60 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter