Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Акция срещу китайска контрабанда запечата 30 фирми в "Илиянци"
Акция срещу китайска контрабанда запечата 30 фирми в "Илиянци"
28 февруари 2009 в 14:22

Акцията на властите с цел пресичане на контрабандата с китайско карго доведе до запечатването на офисите на над 30 фирми на столичната стокова борса в "Илиянци", научи в петък Mediapool от свои източници. Операцията продължава вече трети ден, а в нея участват над 100 служители на МВР, данъчни и прокурори.

По неофициална информация на Mediapool ударът е насочен срещу някои от фирмите, които би трябвало да подпомагат дейността на сочения за крупен контрабандист Николай Методиев – Пилето. Малко преди началото на операцията бе взривен неговия бар "Неро" на бул. "Витоша".

В разследващите екипи не са включени представители на Агенция "Митници".

Запознати с акцията срещу контрабандната стока я оценява като най-голямата в България за последните 15 години. Тя е започнала по сигнал за намиращо се в "Илиянци" голямо количество нелегална стока, произведена в Китай.

По предварителни данни стоката е влизала в България от Румъния, но след това е регистрирана като внос от Турция заради по-ниските митнически ставки. До този момент липсва официална информация, но според запознати са открити стоки за около 4 милиона лева, предимно битова техника.


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 62 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter