Home arrow Новини arrow Новини от района arrow Новини от района arrow Фирмата по чистота в пет столични района прибира контейнерите си
Фирмата по чистота в пет столични района прибира контейнерите си
28 февруари 2009 в 13:01

No ImageОт тази нощ започва изтеглянето на съдовете за смет на "Волф-96" – концесионер по почистването на районите "Младост", "Люлин", "Овча купел", "Витоша" и част от "Триадица". Причината е изтичането на концесионния договор на дружеството от 3 юни 1999 г.

 От неделя – 1 март, консорциумът "Титан Чистота София" ще поеме почистването на районите "Витоша" и "Младост", а общинското дружество "Чистота Искър" ще поеме районите "Люлин", "Овча Купел" и участъка между ул. "Позитано", бул. "Витоша", бул."П. Евтимий" и бул."Христо Ботев" от район "Триадица".

 

Общинското дружество "Чистота Искър" ще извършва сметосъбиране и сметоизвозване в район "Овча купел", а в "Люлин" и частта от "Триадица" дейността ще се извършва от подизпълнителя му "АЕС-Х" ООД.

 

От "Чистота Искър" ООД заявиха, че в трите района, които ще бъдат поети от общинското дружество ще бъдат разположени първо 2500 съда, а според заявеното в писмо до Столичният общински съвет дружеството е поръчало общо 6000 съдове за смет.

 

Консорциумът "Титан Чистота София" ще разположи в двата района, които поема общо 19 500 съдове за смет. Дружеството има готовност с техника и персонал за обслужването на районите, посочиха от консорциума.

 

Двете фирми все още нямат сключени договори със Столичната община и най-вероятно документите да бъдат подписани непосредствено след почивните дни, тъй като крайният срок за обжалването на процедурата по пряко договаряне, на която бяха избрани изтича през почивните дни/ източник Дарик радио


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 26 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter