Home arrow Новини arrow Световни новини arrow Шпиони от ЦРУ И ФБР чрез секс източват информация
Шпиони от ЦРУ И ФБР чрез секс източват информация
23 февруари 2009 в 00:31

Пияна жена, весел креват, се твърди, че е перефразирал по свой начин вулгарната поговорка шефът на бюрото на ЦРУ в Алжир, 42-годишният Андрю Уорън. Дали не може да снима с мобилния си телефон гостенката си, както е седнала на канапе в квартирата му в африканската страна, разказва случката испанският в. "Ел Паис".

No ImageСлед това сервирал на дамата, посочена с псевдонима V2, чаша вермут с вкус на ябълка. После тръгнал към кухнята да й налее едно мартини. Този път тя го последвала, но той й тикнал в ръцете поднос с бисквити и я помолил да го занесе в другата стая, докато той сипва питието. Уорън, афроамериканец, и V2, алжирка с испанско гражданство, станали приятели няколко месеца по-рано в Кайро, където агентът ръководел бюрото на ЦРУ до септември 2007 г., когато бил прехвърлен в Алжир, а тя живеела със съпруга си испанец.

След мартинито дамата се замaяла и трябвало да повърне. В следващия момент, разказва тя, си дала сметка, че е на пода в тоалетната, а агентът се опитва да й събуe панталоните. За нейна изненада тя била като парализирана и не можела да се противопостави, но още имала сили да говори и се опитала да го накара да спре. Той обаче й отвръщал, че ако си вземе душ, ще се почувства по-добре. По-късно, спомня си дамата, се събудила в леглото му, докато й свалял бельото. "Никой не може да лежи в толкова скъпи чаршафи с дрехи", казал Уорън. От този момент нататък дамата губела и идвала в съзнание, като си спомня откъслечни картини - Уорън гол, на колене, с еректирал член, а също и как прониква в нея. И през цялото време мускулите й са парализирани.

Не си спомня как си е тръгнала от квартирата в този 17 февруари 2008 г. Разказала случката на съпруга си, но не се осмелила 7 месеца да подаде оплакване. Когато го сторила пред US посолството в Алжир и Службата за сигурност на дипломатите, се оказало, че и други жени с алжирски произход вече били подали жалба срещу същия човек с абсолютно същите обвинения. Телефонът на шпионина бил пълен с техни снимки. Все още тече разследване, което да установи доколко те са верни и ако да - дали Уорън е изкопчвал някакви тайни или е давал упойващи вещества на жертвите си, за да може да се забавлява с тях.
В другия край на света, в Индия, арестуван по подозрение в подпомагане за атентатите в Мумбай от 26 ноември 2008 г., при които загинаха 173 души, също се жалва срещу агент, този път обаче от ФБР и с пола. Индиецът Фахим Ансари, обвинен в съучастие в кървавата баня, се оплаква, че бяла дама правила насила секс с него по време на разпитите. Благодарение на този метод за изкопчване на истината му се били появили "обриви, сърбежи и рани по гениталиите". Индийски съд, който наредил медицински прегледи, още не се е произнесъл дали дълбоко религиозният мюсюлманин е бил изнасилен от американката и "други двама чужденци", които присъствали на препитването.

Владислав Пунчев


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
За какво ни е Столичен Инспекторат

За нереглаентирани сметища и кой е виновен за тях.
Какво е смет и кой трябва да се грижи за извозването?
Как да си гледаме работата като службите които са задължени да
вършат това не го правят.

Наскоро Столичен инспекторат пусна денонощни телефони за жалби и сигнали. Има ли полза от тях.
Случи се така че при едно поредно почистване на дома си от многото вещи които бяха за изхвърляне се оказаха двайсетина автомобилни гуми от автомобил който бях продал преди време. Прецених че няма да ми трябват и ги поставих до кофите за боклук. Камионите на чистотата не ги прибраха.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 42 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter