Home arrow Новини arrow Новини от България arrow Световни новини arrow Шпиони от ЦРУ И ФБР чрез секс източват информация
Шпиони от ЦРУ И ФБР чрез секс източват информация
23 февруари 2009 в 00:31

Пияна жена, весел креват, се твърди, че е перефразирал по свой начин вулгарната поговорка шефът на бюрото на ЦРУ в Алжир, 42-годишният Андрю Уорън. Дали не може да снима с мобилния си телефон гостенката си, както е седнала на канапе в квартирата му в африканската страна, разказва случката испанският в. "Ел Паис".

No ImageСлед това сервирал на дамата, посочена с псевдонима V2, чаша вермут с вкус на ябълка. После тръгнал към кухнята да й налее едно мартини. Този път тя го последвала, но той й тикнал в ръцете поднос с бисквити и я помолил да го занесе в другата стая, докато той сипва питието. Уорън, афроамериканец, и V2, алжирка с испанско гражданство, станали приятели няколко месеца по-рано в Кайро, където агентът ръководел бюрото на ЦРУ до септември 2007 г., когато бил прехвърлен в Алжир, а тя живеела със съпруга си испанец.

След мартинито дамата се замaяла и трябвало да повърне. В следващия момент, разказва тя, си дала сметка, че е на пода в тоалетната, а агентът се опитва да й събуe панталоните. За нейна изненада тя била като парализирана и не можела да се противопостави, но още имала сили да говори и се опитала да го накара да спре. Той обаче й отвръщал, че ако си вземе душ, ще се почувства по-добре. По-късно, спомня си дамата, се събудила в леглото му, докато й свалял бельото. "Никой не може да лежи в толкова скъпи чаршафи с дрехи", казал Уорън. От този момент нататък дамата губела и идвала в съзнание, като си спомня откъслечни картини - Уорън гол, на колене, с еректирал член, а също и как прониква в нея. И през цялото време мускулите й са парализирани.

Не си спомня как си е тръгнала от квартирата в този 17 февруари 2008 г. Разказала случката на съпруга си, но не се осмелила 7 месеца да подаде оплакване. Когато го сторила пред US посолството в Алжир и Службата за сигурност на дипломатите, се оказало, че и други жени с алжирски произход вече били подали жалба срещу същия човек с абсолютно същите обвинения. Телефонът на шпионина бил пълен с техни снимки. Все още тече разследване, което да установи доколко те са верни и ако да - дали Уорън е изкопчвал някакви тайни или е давал упойващи вещества на жертвите си, за да може да се забавлява с тях.
В другия край на света, в Индия, арестуван по подозрение в подпомагане за атентатите в Мумбай от 26 ноември 2008 г., при които загинаха 173 души, също се жалва срещу агент, този път обаче от ФБР и с пола. Индиецът Фахим Ансари, обвинен в съучастие в кървавата баня, се оплаква, че бяла дама правила насила секс с него по време на разпитите. Благодарение на този метод за изкопчване на истината му се били появили "обриви, сърбежи и рани по гениталиите". Индийски съд, който наредил медицински прегледи, още не се е произнесъл дали дълбоко религиозният мюсюлманин е бил изнасилен от американката и "други двама чужденци", които присъствали на препитването.

Владислав Пунчев


Вашият коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да добавите коментар

<Previous   Next>
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 34 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter