Home arrow Новини arrow ИЗБОРИ 2009

Призив към гражданите да участват в изборите за Народно събрание на 5 юли отправя Гражданската коалиция за свободен и демократичен избор. Това според неправителствената организация е най-сигурният начин да се намалят нарушенията и манипулациите и да се осмислят съществуващите демократични ценности в страната. целия текст20. Коалиция "За родината"
3 юли 2009 в 22:01

На 10 юни 2009 г. ЦИК регистрира коалиция от партии "За Родината": "Демократична гражданска нициатива" - "Новите лидери" за участие в изборите за народни представители на 5 юли 2009 г. От името на коалицията заявлението е подадено от Никола Александров и Сашко Николов.
Политическото споразумение между двете партии за създаване на коалицията е подписано на 6 юни 2009 г. от Стефан Пеев за "Демократична гражданска инициатива" и Иванка Митева-Ангелова за "Новите лидери". Целта е с общи листи и общо подкрепени мажоритарни кандидати да се участва в изборите за 41-во Народно събрание.
Софийски градски съд взима решение да регистрира "Демократична гражданска инициатива" като партия на 2 март 2001 г., а с решение от 30 август 2007 г. съдът узаконява съществуването и на партия "Новите лидери".

Пълния списък с кандидатски листи можете да видите в сайта на Централната избирателна комисия.
Бюлетина № 20

Целият текст...
случайна снимка!
 
Обяви

Мебелна фабрика "Братя Н"Мебели УНИКАТИ
* Братя Н *
Нови Искър.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 44 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter