Home arrow Технологии
Бум на електронен скрап
1 февруари 2010 в 00:00

Учените от Американския изследователски институт АБИ предвиждат, че пазарът на рециклирано електронно и електрическо оборудване ще достигне 14.7 милиарда долара до 2015 година.

В зависимост как се борави с тях, отпадъчните електрически и електронни продукти и техните компоненти, т.н. електронен скрап, може да се разглеждат като голяма екологична заплаха или като значим икономически ресурс.

Целият текст...
Рекламата в Интернет достигна космически висини
16 януари 2010 в 04:02

Въпреки бушуващата все още световна икономическа криза, цените на интернет рекламата No Imageбележат  нови висини. Според последните публикувани данни на списание AdAge, има световни сайтове в които цената за реклама само за 1 ден присъствие достига до астрономическите 700 000 щатски долара. Един от тях е Yahoo, рекламата в който е една от най-скъпите в Интернет. Банер на началната страница на този портал струва 400 000 долара на ден.

Целият текст...
Космически цени на рекламата в интернет
16 януари 2010 в 04:02

Стотици хиляди долари за дневно показване на начална страница

До 700 хиляди долара достига цената на реклама за един ден във водещи световни сайтове, сочат последни данни на изданието AdAge.

Рекламата в Yahoo, например, е една от най-скъпите в интернет. Банер на началната страница на портала струва 400 000 долара за един ден.

Целият текст...
Как да защитим трафика ни в интернет от подслушване
22 март 2009 в 20:10

TOR e свободен софтуер разработен от военните, който ви помага да се предпазите от анализ на трафика ви в Интернет, подслушване или мониторинг на мрежата, която нарушава вашите права и ви дава свободата да не бъдете наблюдаван от някого, който си е поставил за цел да прави това. С помощта на TOR ще можете да осигурите анонимност при браузване и публикуване на уеб сайтове, обмен на съобщения, IRC, SSH и други приложения, които използват TCP протокола. Никой и по никакъв начин не може да разбере с кого си комуникирате как точно и какво сайтове посещавате или какво сваляте от световната мрежа. 

Целият текст...
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 106 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter