Home arrow Новини
Нови Искър - НОВИНИ
Увеличение на глобите за превишена скорост
Новини от България
21 април 2010 в 09:07

За всеки 5 км/ч над разрешената скорост, КАТ глобява с 50 лева

Увеличение на глобите за превишена скорост с по 50 лева на всеки 5 км/ч над нормата е едно от предложенията за изменения в Закона за движение по пътищата, съобщи зам.-директорът на „Охранителна полиция" комисар Алекси Стратиев.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
НСИ: Една шеста от населението на България живее в София
Новини от района
15 април 2010 в 00:00

София - Булевард "Мария Луиза" при Лъвов мостВ края на 2009 година население на София възлиза на 1249798 души, което е 1/6 от населението на страната живее, съобщи Националния статистически институт. За една година, в резултат на механичния и естествения прираст, населението на областта се е увеличило с 2739 души (0.2 на сто). Както и до сега, увеличението се дължи основно на положителния механичен прираст.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Стартира проектът “Младежки организации в действие”
Новини от България
6 април 2010 в 15:06

No ImageПрез месец април т.г. стартира проектът „Младежки организации в действие”, който се организира от неправителствените формации International Youth Activity Centre - Bulgaria (IYAC), Ротаракт клуб София - Сердика и Студентският съвет при УНСС - София. Чрез тази младежка инициатива, участниците в нея ще могат да се запознаят с дейността на различни младежки организации, работещи у нас, а на форума самите организации ще могат да изградят партньорски отношения помежду си. Младежката среща “на върха” ще се състои на 9-ти април т.г. (петък) от 11.00 часа в зала “Научни съвети” в Университета за национално и световно стопанство в София.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Христос воскресе! Воистину воскресе!
Празници
3 април 2010 в 00:00

 Православни и католици празнуват Великден.
Днес е Възкресение Христово - Великден, - най-големият празник за християните, наричан Празник на всички празници. Смята се, че възкресението на Исус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Днес е Разпети петък
Новини от България
2 април 2010 в 16:52

No ImageДнес е Велики петък или Разпети петък, който е най-тъжният, най-тежкият ден за Божия син Исус Христос. Той бива разпитван, вина Му вменили, а Пилат Понтийски, пoдстрекаван от тълпата, която ревяла "Разпни Го", му издал тежка присъда (вж. глави Мат. 26, 27, Марк 14, 15, Лук. 22, 23, Иоан 18). В този ден Исус претърпял безброй поругания, мъки, неимоверни страдания. Това е денят, в който разпънали на кръст невинния Агнец - "изтезаван за нашите беззакония и мъчен за нашите грехове", принесен в жертва за греховете на цялото човечество. Раздрало се небето и земята, слънцето скрило лика си, тъмнина надвиснала над Голгота.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 81 - 100 of 296
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
За какво ни е Столичен Инспекторат

За нереглаентирани сметища и кой е виновен за тях.
Какво е смет и кой трябва да се грижи за извозването?
Как да си гледаме работата като службите които са задължени да
вършат това не го правят.

Наскоро Столичен инспекторат пусна денонощни телефони за жалби и сигнали. Има ли полза от тях.
Случи се така че при едно поредно почистване на дома си от многото вещи които бяха за изхвърляне се оказаха двайсетина автомобилни гуми от автомобил който бях продал преди време. Прецених че няма да ми трябват и ги поставих до кофите за боклук. Камионите на чистотата не ги прибраха.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 66 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter