Home arrow Новини
Нови Искър - НОВИНИ
Най-подробната карта на Земята - готова и безплатна
Световни новини
2 юли 2009 в 17:40

Създадена бе най-подробната карта на повърхността на Земята, предаде Би Би Си. Базата данни на картата се състои от 1,3 млн. изображения, резултат от сътрудничеството между американската космическа агенция НАСА и японското министерство на търговията.
Снимките били направени от японския високотехнологичен радиометър (Advanced Spaceborne Thermal Emission and Reflection Radiometer - АСТЕР), намиращ се на борда на спътника "Тера".

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Спешна медицинска помощ и в район Нови Искър
Новини от района
1 юли 2009 в 22:53

Нов филиал на спешна медицинска помощ ще обслужва населението на община Нови Искър от днес. Новият филиал на ЦСМП - София бе открит в сградата на поликлиниката.
На откриването присъстваха инж. Валентин Котов, зам-кметове, кметовете на селищата в района.  Официални гости бяха народни представители от 40 - то Народно събрание  - Валентина Богданова и Ива Станкова от ПГ Коалиция за България , представители на структори на МЗ. Във филиала бе отслужен и водосвет от отец Георги - свещенник в Курилската енория.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Желев обеща по-бърза спешна помощ в столицата
Новини от района
1 юли 2009 в 10:21

Нова база за спешна медицинска помощ откри здравният министър Евгений Желев в Пета градска болница в столицата. Това е втората изнесена база на Центъра за спешна медицинска помощ на София град. Другата се намира в болница Св. Анна.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Нова придобивка за жителите на град Нови Искър
Новини от района
16 юни 2009 в 21:49

 Жителите на град Нови Искър се радват на нова транспортно-комуникационна придобивка. Автобус 26 вече се движи до Централна гара. Удължението на маршрута  е както следва: Бул. Рожен направо до Илиянско шосе, наляво по ул. Петър Панайотов, nадясно по Илиянско шосе, наляво по бул. Рожен, надлез Надежда, бул. Княгиня Мария Луиза, Централна гара, бул. Христо Ботев, бул. Сливница, ул. Опълченска и по бул. бул. Княгиня Мария Луиза и надлез Надежда по маршрута двупосочно.  . . .

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Защо обичаме да мразим?
Блогери
2 юни 2009 в 00:17

Сякаш омразата се е превърнала в основна жизнена необходимост на българина. Покрай изборите модерно е да мразиш комунистите. Преди това беше модерно да мразиш руснаците. Започнахме да намразваме и ЕС. Мразим кмета, който ние сме избрали. Мразим правителството, а най-много мразим съседите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 161 - 180 of 296
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
10 задължителни настройки, за да се защитим във Facebook

Блог на Юруков Някои смятат Facebook за голяма глупост, а други – за бижуто на социалната комуникация в интернет. Сиромахов беше писал за това и аз му отговорих с моята гледна точка. Независимо кой е прав, ако сте се спрели на тази статия, значи има голям шанс да прекарвате време там и да споделяте новини, снимки и съобщения с приятелите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 48 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter