Home arrow Новини
Нови Искър - НОВИНИ
Изграждат електронна община в столицата
Новини от района
11 декември 2009 в 20:10

No ImageВ София се работи усилено по изграждането на електронна община, съобщиха днес от “Московска” 33 на среща с журналисти. Целта на електронната община е бързо и прозрачно обслужване на гражданите и улесняване на дейността на администрацията чрез използването на съвременни IT-технологии.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Инсталация за производство на ток в СПСОВ-Кубратово
Новини от района
11 декември 2009 в 00:43

No ImageПроектът за изграждане на когенератори е на стойност 5 млн. лева и е най-мащабната инвестиция на „Софийска вода” за 2009 г. 
 
Той започна в началото на годината и реализирането му ще позволи напълно да се оползотворява биогаза, отделян при технологичните процеси в станцията за третиране на отпадъчни води. Това е ключов инвестиционен и екологичен проект за столицата, тъй като биогазът ще се трансфоткормира в електрическа и топлинна енергия.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Откриха нова детска площадка в кв.”Сеславци”
Детски градини
10 декември 2009 в 22:02

No ImageДнес в кв.”Сеславци” в столичния район “Кремиковци”, беше открита най-новата и модерна детска площадка в столицата.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Създадоха крушки на базата на светодиоди
Техника
9 декември 2009 в 23:26

Учени от Университета в Кеймбридж, ръководени от проф. Колин Хъмфрис, създадоха евтини крушки на базата на светодиоди. Те дават много силна светлина, като изразходват много малко количество електричество.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Eнергоспестяващите крушки
Новини от България
9 декември 2009 в 23:02

Христо Зиков: От 2 до 20 лв за енергоспестяващи крушки Икономията на електричество по време на криза е една от най-актуалните теми в обществото, особено след като стана ясно, че ЧЕЗ ще увеличи цената с около 3-5 процента, защото вече ще отчита сметките всеки месец. Все повече хора търсят изход в енергоспестяващите крушки, защото статистическо проучване е показало, че средно в домовете греят по 7 крушки. При 100 вата на една, това дава разход от 700 вата, който може значително да се намали. Статистици са си направили труда да изчислят, че само от подмяната на обикновените крушки с енергоспестяващи може да се направи икономия в размер на 50% от месечната сметка за ток.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 141 - 160 of 296
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013
СТАРТИРА ПРИЕМА НА ДОКУМЕНТИ ПО „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ПО ПЧЕЛАРСТВО ЗА ТРИГОДИШНИЯ ПЕРИОД 2011-2013Г.

Целият текст...

РЕКЛАМА
 
Блогери
10 задължителни настройки, за да се защитим във Facebook

Блог на Юруков Някои смятат Facebook за голяма глупост, а други – за бижуто на социалната комуникация в интернет. Сиромахов беше писал за това и аз му отговорих с моята гледна точка. Независимо кой е прав, ако сте се спрели на тази статия, значи има голям шанс да прекарвате време там и да споделяте новини, снимки и съобщения с приятелите си.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...

seo google

. . . . 26 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter