Home arrow Новини arrow Новини от района
Вдигат таксите за детските градини в София
5 февруари 2010 в 16:50

Повишение с 50 % на таксите за детските градини в София, приеха съветниците в Столичния общински съвет. Сумата ще се увеличи от 40 на 60 лв. за целодневна детска градина, а таксата за седмичните детски ясли и градини става 72 лв. За полудневните групи, за които е осигурено хранене на децата, родителите ще плащат 23 лв. на месец. Ако родителите поемат ангажимент за храната на детето си, таксата пада на 15 лв.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Край с.Доброславци няма отпадъци с ГМО
3 февруари 2010 в 23:06

No ImageКрай село Доброславци в столичния район Нови Искър, няма замърсяване с генномодифицирани организми (ГМО). Това е установила проверка на Министерството на околната среда и водите.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Откриха първата детска сумо школа у нас
29 януари 2010 в 06:00

Вчера в 172 ОУ “Христо Ботев” в кв.”Гниляне” в гр. Нови Искър бе открита първата у нас сумо школа за деца. Събитието се превърна в истински празник на този спорт в града, северно от София. Церемонията по откриването на школата бе уважена от японския посланик Н. Пр. Цунехару Такеда и съпругата му Кинико, както и от културното аташе на Япония Юки Такахаши. На този пъстър спортен празник в Нови Искър присъстваха още и зам.министърът на физическото възпитание и спорта Иван Ценов, депутатката от 41-во НС Валентина Богданова, общински ръководители, както и много граждани.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
ЧЕЗ върна едномесечното отчитане на електромерите
29 януари 2010 в 04:57

images/stories/vasillevski.jpgДо края на месец февруари т.г. всички абонати на ЧЕЗ ще получат едномесечни сметки за ток, съобщиха от ръководството на фирмата. Дружеството, което доставя ток в София и Западна България, ще изпълни решението на енергийния регулатор и от следващия месец ще премине към ежемесечно отчитане на уредите. Компанията обаче ще иска поскъпване на тока от средата на годината.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 76 - 90 of 137
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър
Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 55 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter