Home arrow Новини arrow Новини от района
Променят маршрути на трамваи заради метрото
28 февруари 2009 в 13:16

No ImageВъв връзка със  строителството на Метростанция 5 от Втори диаметър на Софийското метро в участъка между трамвайно ухо „Надлез „Надежда" и бул. „Ген. Н. Столетов" се въвежда  промяна в организацията на движение.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
Фирмата по чистота в пет столични района прибира контейнерите си
28 февруари 2009 в 13:01

No ImageОт тази нощ започва изтеглянето на съдовете за смет на "Волф-96" – концесионер по почистването на районите "Младост", "Люлин", "Овча купел", "Витоша" и част от "Триадица". Причината е изтичането на концесионния договор на дружеството от 3 юни 1999 г.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
2500 лв. глоба, ако друсаш сватбарско хоро на площада
24 февруари 2009 в 12:07

No ImageМладоженци и гости ще танцуват на улицата с разрешение на кмета. До 2500 лв. глоба ще плащат всички младоженци в София, които друсат сватбарски хора на площада или черпят с уиски на улицата. Това предвиждат последните промени в Наредбата за обществения ред на територията на Столична община, които трябва да бъдат гласувани от градския парламент до няколко седмици. 
Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
6000 кофи купува общинският чистач
24 февруари 2009 в 11:35

No Image1,6 млн. лева за купуването на 6000 боклукчийски кофи и 4 камиона да бъдат отпуснати на общинската фирма "Чистота Искър", за да се справи с почистването на три столични района от началото на следващия месец. Това ще гласува градският парламент на заседанието си в четвъртък. Както "Монитор" писа, дружеството трябва до приключването на конкурса за новия чистач да се заеме с боклуците в "Люлин", "Овча купел", и част от "Триадица". За целта шефът на "Чистота Искър" Павел Граматиков е договорил допълнителната техника от Австрия и Чехия. Дружеството е поръчало четири боклукчийски камиона, както и 6000 контейнера. "Чистота Искър" ще плати за колите общо 400 000 лева, а за кофите - 1,2 млн.лева.

Напиши коментар (0 comments)
Целият текст...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 121 - 135 of 137
случайна снимка!
 
Обяви

Нов мобилен център на ЕКОНТ в Нови Искър

Уважаеми клиенти, 
Куриерска Компанията Еконт включи в системата си от мобилни офиси две нови пощенски станции на колела. Те обслужват пратки от/до адрес на клиент, приемат куриерски и пощенски пратки от/до офис, парични преводи и ще са Ви полезни с пълния списък от услуги и допълнителни опции, които всеки офис на Еконт предлага.

Целият текст...
ДФ Земеделие

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ”
Ще бъде отпускан
ЦЕЛЕВИ КРЕДИТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА МИНЕРАЛЕН ТОР  И  СЕМАНА

Целият текст...

РЕКЛАМА
 

seo google

. . . . 63 guests online
Търси в следните
категории (eng)
Изкуство
Бизнес
Компютри
Игри
Здраве
За дома
Новини
Отмора
Референции
Регионални
Наука/техника
Магазини
Общество
Спорт

Google PageRank Checker All rights reserved by Veskoni © 2009-2012 Tyxo.bg counter